Autor Tema: Twin Spark + Turbo Amerika [Jamal]  (Posjeta: 44530 )

0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline TURBO

• 3.0
Odg: Twin Spark + Turbo Amerika [Jamal]
« Odgovori #330 : Pon 21:07:10 20.12.2010. »
Koliko se sjećam ne mora, ali moraš podbaciti nešto da ne padne, jer se motor skida kompl. sa sajlom i klizačem, mislim  :hm:

Offline Igica

• 2.5
  • **
  • Alfa 146, Punto II crnodimac
« Odgovori #331 : Pon 21:12:20 20.12.2010. »
Ja isto mislim da netreba (bar je tak na drugim autima). Staviš drveni klin između stakla i vratiju. Fino izvadi podizač, počisti vodilice, kotačiće, klizače, sajlu itd, pa onda na novo sve fino podmaži. A možda je motorić krepao pa ti je sve to badava radit :D:

Offline TNT

• Il Capo Di Tutti Capi
  • 3.7
« Odgovori #332 : Pon 21:35:02 20.12.2010. »
nemora napolje ali ga moras otkacit od vodilice koja ide skupa s motoricem.

Offline JaMaL

• 2.5
  • **
  • Turbo bez folka...
« Odgovori #333 : Sub 16:23:57 30.04.2011. »
Ok da se dignemo iz mrtvih...

Auto ide, radi sve...

pukle su mi 2 selne na usisu za 2 dana... 0.9 bara lepo puni ali ocigledno da je selnama dosao kraj nece vishe da trpe to... AFR mi fino drzi na 12.5:1 tako da je to ok...

u medjuvremenu je opet zamenjeno ulje i te gluposti kao i obicno... dihtuzni izduvne grane i turbine, nove matice svuda...

nego nesto drugo me kopka... imam neki cudan pad napona struje... pa moram da jurim odakle...

zanima me da neko od vas prokletih turbo kletvom izmeri multimetrom napon na TD izlazu iz plavog glavnog releya... dok je auto na kontaktu i dok radi...

meni je mnogo velika razlika napona tu...

to je onaj veliki plavi LJet reley levo iza akumulatora... a td izlaz je onaj iz koga ide bela zica dole...

to je inace signal obrtnomera za centralu...