Moj problem delimicno resen...
BOBINA...
to je sve... varnica preslaba...
pali, ide... ler 300x mirniji... radi, a ne cuje se... prvi put kada sam stao na semafor morao sam da pogledam na obrtaljku pomislio sam da se auto ugasio... nije se tresao niti se cuo da radi... nije ni ova bobina savrsena niti je od 1.8t, ali nebitno... radi...
boost... 0.9-1.3 bara laganosa ukljucenim pierburgom... moram da vratim sipkicu nazad... sa starom bobinom nije hteo da boostuje nikako... sada leti... desilo mi se malopre da stisnem gas na uzbrdici i posto je malo mokro u drugoj na 4000 rpm-a su mi proklizali tockovi i pocelo dupe da seta... a nisam stisnuo do poda...
e sad posto mi je motor iscupao jos jedan nosac auspuha opet... oce da ima malo vibracija, udara mi auspuh u letvu volana i to mi daje knock senzor retardaciju... dakle 1 krivina driftujem sa 0.9 bara boosta... sledeci semafor 0.3 i vuce se kao slina... 2 sek kasnije bukvalno kako sam malo popustio i opet dodao gas opet 1 bar lagano tockovi klizaju na 60 km/h... tako da mi knock senzor luduje zbog neke vibracije... tipujem na auspuh opet ali videcemo...