Moj ti je savjet da zaobiđeš pierburg i poštelaš ga samo na šipkici, čak i da namjestiš da puni isto 0,75 bar ga neće organičavati sttalno. Bilo bi idealno namjestti ga negdje oko 1 i gas.
Ja ću to napraviti čim uspijem

, jer mi stalno kao što ti kažeš retardira paljenje, ali kad to sve poskidam ili dobijem da mi puni jako kasno kao kod tebe ili ako skratim šipkicu da mi pokazuje do 1,5 bara na satiću. Očito je da mi ni jedan satić koji imam ne valja, tako da dok ne nabavim neki koji valja ne vrijedi se s tim zajebavat.
Još jednu stvar sam primjetio auto me se bolje ponaša ( mirnije radi, lakše uštimati obrtaje i paljenje) na mojoj centrali nego na ovoj QV. Vjerojatno QV centrala da bi radila normalno treba podatak od senzora temp ulaznog zraka iz IC-a a to nema pošto IC nisam prebacivao. Nisam iskreno ni gledao, ali ta centrala mora imati jedan pin više. Inače ternutno mi auto trza, jebe majku ne ide nikako. Ili je pumpa legla ili viče zrak na rupi gdje mi curi gorivo na rezerveru
E da, ulje mi curi na semeningu radilice ko blesavo i kapa po koljenu dolje na auspuhu i smrdi ko wartburg i ostavlja potpis gdje god stanem, lamela mi pri kraju, u drugu jedva ubacim, ne mogu ga natjerati da troši ispod 15 l, ostalo sve super