eh mimoza... da mi je neko pricao smejao bih se sve ovo ne bih mu verovao...
ali posto imam i TS-a pored ovog koji je presao beskonacno kilometara i ne trazi nista sem ulja i benzina... u TS stavim sta ocu i vozim ga kako hocu i ne buni se... dakle i na 2km/h i na 200 km/h on radi isto i po -10 i po +45...
ovaj turbo... ccc... u sustini dobar koncept ali elektrika je

... tj. italijanska zelja da prodju sto jeftinije...
isti ecu koristi i Toyota Celica ST185 4wd ali bez dodatnog kontrolera paljenja , 8.8:1 kompresijom... ali to su japanci... i afm je cak slican... ali imaju isto retardirane bregaste od 8.2mm lifta i radi sa 2.5 bara pritiskom goriva... ali na 430cc injectorima...
sve u svemu slican koncept samo sto kod toyote to radi... i to isto sa turbinom... za razliku od 205gti-a koji samo nema turbo ali isti ecu...
sto je najbolje svi ovi automobili imaju slicne probleme sem toyote... posto mi je to jedan od *must have* automobila jednog dana ako naletim na neki koji nije zamotan oko drveta dobro sam upoznat sa njim... mogu samo reci da su japanci isli na princip sto prostije to bolje... za razliku od alfe :) nema vishka releya, nema uslova kod paljenja niti nepotrebnih senzora i elektronike oko motora... ako mehanika radi... elektrika ne mora da se takne...