0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Oznaka P jeste 8... tj. onoliko za koje je trziste radjena... mada sumnjam da su pravili razlicite tockove...
Oznaka P jeste 8... tj. onoliko za koje je trziste radjena... mada sumnjam da su pravili razlicite tockove...ja nemam pistolj sa digitalnim citanjem ugla i obrtaja pa se oslanjam na fabricke oznake... tj. kada ga nastelujem na P on radi kako treba... onda ga ugasim, upalim, nastelujem ler, onda opet pogledam paljenje... ako je i dalje na mestu srafim, ako ne opet i tako u krug...mada na boost cukici se sve vidi... zakacio sam je pre neku nedelju... kada je u leru na -0.6 auto leti... kada vidim -0.5 onda nesto ne valja... ali ne mogu poceti da resavam jer mi je auspuh razvaljen i cekam od Imasafa da mi stigne koleno pa da uradim ostatak auspuha na standardnom mestu i japan style na kraju :) ipak turbo je zastitni znak japanaca :) treba takav zvuk i da ima :) ...u sustini problem koji mi se javio sad posle tehnickog kada sam i razvalio auspuh jer mi je prenizak auto:skinem kleme, resetujem komp, vratim sve, auto poleti... 0.65-0.8-0.9 kako god da stavim on ide...ali posle 1-3 min voznje padne mi u safe mod opet... desava mi se na boostu preko 0.5 bara da mi lupa auspuh u kardan/sasiju/letvu i auto posle toga se samo baci u safe mod...proverim sve opet... paljenje, svecice, creva... sve je ok... ali i dalje ne ide... resetujem komp, krenem i opet ako ga vozim bez boosta sve radi... cim stisnem papucicu i pocne da mi lupa auspuh opet ode u safe mod... probao sam 10 puta...u safe modu nije poenta samo u boostu vec je i paljenje i sve retardirano... auto ne ide ni van boosta 1/3 kako bi trebalo... i taj 0.3 koji dobijes dolazi kasno i tesko jer se motor muci sa retardiranim paljenjem...Pre neki dan sam na karting stazi kod nas na skupu probao da vozim tako ali ne ide... em nemam snage em ono malo sto dobijem dodje naglo i na 3500 rpma... neupotrebljivo... i to jos po kisi... ovaj auto potpisuje trecom na promeni brzine na suvom to znam kada radi kako treba...
E sad ste me sjebali skroz, nemam pojma više kako je kod mene. Idemo iz početka
OMG U pravu si... F je timing za L-Jet... Ja sam poludeo skroz... bio sam ubedjen da je P... cak sam 3x nastelovao auto na P... dobro sutra cu da popravim glupost... hvala na upozorenju :)