Kad sam pristupio potpisao sam da neću spominjati neke marke automobila pa za granu treba videti na slici, slabo piše ali se vidi. Napravljeno na prvu loptu na brzinu, napraviće se slična ali znatno bolja, sad znamo kako :)
Uslov da nešto radim je bio da sem paljenja ostane sve original ali jednostavno nemam odgovarajući IC da bi se ubudžio izmedju klime i branika a onda bih morao seći unutrašnje blatobrane zbog cevi i imati dosta oštrih krivina za vazduh pa je na kraj uteška srca rastavljeno sve i ispremeštano uz najmanju štetu. Spoljnji izgled mora ostati apsolutno original i to me svi psuju ali nemarim :)
Injektori su 350cc i to sam preradio još prošle godine kad je bio pokušaj ovoga i sve rastavljeno pa sam stavio 240cc da bi vozio normalno, sad idu ovi od 350cc. Rail donator je od TS-a i preradjen za ovu glavu. Pošto s ustare dizne niskoomske i specifične, moral ose napraviti i sedište za standardne dizne u prirubnici koja ide na glavu. Grana je napravljena tako da je navarena jedna stara prirubnica i onda odsečene cevi na pravu dužinu, tako da je ostalo original do glave a od guma je drugo. Sa nosačima to stoji kako treba.
Treba da stigne jedan ovakav turbo pa će biti malo brži odziv...

Ide na to sve VEMS i drugi turbo i ako sve proradi računam da ću smeti stisnuti pun gas a da nemam rezervni dihtung glave u džepu
Bobine od opet ne smem spomenuti ali prepoznaće se, venac za remenicu radilice uzet sa TS motora i stavljen na original remenicu...
Idemo dalje :)

Eto ukratko za sada...