Ajde mali update... danas sam krenuo da rasturam tablu... da malo ocistim lisce i ostalo iz grejanja i vidim kakva je struja i sta moze da ostane sta leti napolje, kad imam sta da nadjem...
auto je imao ne jedan vec dva alarma... 1 fabricki i 1 dodatni... neko je bio paranoican...
jos sam nasao 2 rucno pravljene skretnice za zvucnike zakopane u tabli i oblivene zivom gumom... pored toga u ventilaciji sam nasao 100 lira i 1 kunu :) zapalo nekako kapiram :)
auto trenutno ima 100m zica vishka zakopanih iza table... dakle povezanih sa svim, svetlima, zmigavcima, bravom, relejima pumpe i centralne brave itd... mislim da samo na prozore nije vezano... imam cak i senzore kretanja u unutrasnjosti i sto je jos gore... nigde nema konektora sve je zalemljeno... trebace mi bar 2 dana da sve iskopam napolje i vratim sve konekcije gde treba da idu... da bih mogao da izvadim tablu napolje iz kola...
jedino je dobro sto nisu sekli originalne zice vec su lemili na njih... tako da cu ih lakse skinuti i samo izolovati originalnu zicu opet sa termobuzhirom...
a skretnice mi ostaju da se smejem kako neko moze to da stavi u auto...
[privitak je izbrisao admin]