0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Imam ja aparaturu, znanje kod ovog auta ne pali puno, jer se ponaša protiv svake logike i ne odustaje. Milsim da nisu injektori, jer danas sam ispitao već par puta na hladno i na toplo i uvijek se to događa kad je bar malo ugrijan. Idem sad vidjeti CO2 u vodi, pa javim.
To sam ja mislio odspojiti isto, to je rješenje za k, treba nešto drugo tu skemijati. Što se tiće timinga bregastih, teško je da na hladno sve štima, a kad se auto zagrije ne. Jedino ako se to može samo tako raštelati.Znam kako se tipično auto ponaša kad ode brtva, u pravu si JaMal, ovo nije to tipično ponašanje, njemu na ispuh ne pari, ulje nije bjelo, ali za to što se ili radi o manjem propuštanju brtve i ne curi voda u stublinu, nego kompresija ide u vodu. Imam CO2 u vodi i to jebački puno, tu se nema šta razmišljati, zna se da to ne smije biti. ILi je brtva ili je glava neravna ili napuknuta, uglavnom to nešto se izbaci ili razdvoji kada se metal raširi od grijanja. Možda jednosatvno glava nije bila dobro stegnuta, tko zna kakav kovač je to prije radio.A pošto ja neću da mislim jel ovo ili ono ili peto deseto, sutra rastavljam motor i kapija
Injektori rade bez greške, i nije samo 4. u pitanju, sad ne radi ni 3. kako treba. Imaju gorivo, imaju iskru, provjereno 6 puta.Imam sondu za ispitivanje CO2 i do sad na kojem smo god autu gledali CO2 to je 100% to ako ga ima. Nije to neka znanstvena fantastika koristimo to stalno u servisu. Ne bi ja baš na pamet rastavljao motor, nije mi to neki sport, prvo sam sve drugo ispitao, a sa ovim ispitivanjem je mogućnost greške 0.Dobro govoriš to za brtvu bojao sam se i ja da je neću naći. Mogu imati u utorak od Payen-a, a za Goetze mi čovjek provjerava još, više bi volio da je ta, ali daj šta daš.Brtvu usisa odnosno ispuha sam našao Goetzove, jedine stvari koje me bune je da mi po broju za brtvu od turba, nudi osim za turbo giuliettu i 105 seriju 1.6 motor, kao da je to ista brtva, što mislim da ne može biti Druga stvar, isti kat. br za brtvu usisa i ispuha, jel to moguće jel zna netko?
Brtva glave je rješena 100% ako hoću Payen, ako bude trebalo još nekome od nas trojice, mislim da rješim bez problema, imam neke kanale. Za cjenu moram vidjeti, ja je za sebe plaćam 192 kn, što je smješna cjena, ali ne znam baš da će mi proći priča da trebam 2.Za brtvu usisa i ispuha govorim nešto drugo....isti kat br. Goetzov i za usis i za ispuh, jel moguće da su iste?? Ako jesu to je valjda jedini auto na kojem je tako