Već sam kontaktirao marinera da dođe kalupe napraviti dok je ovakva pa da imam poslije widebody

A slikaj tamo pa stavljaj tu. Kako da ja slikam

A evo, procjenitelj je došao tek krajem prošlog tjedna pogledati aute. Sudski, jer tuzim osiguranje za premalu procijenu i trebam neosporavanu svotu ukupne štete da mogu ra razliku u stetama tuziti pocinitelja. Vjerojatno lovu neću nikada dobuti ali nek mu sjedi Fina 10 godina na računu, jebe mi se. Mogao se barem javiti i pivu platiti.
Uglavnom, oba auta su sada na ravnanju. Uzeo sam onu 1.6 od boksija iz Pule za djelove pa će limar vidjeti dal treba nove bokove ili ne. Volio bi da ne mora ali isto tako ne želim pola kile kita na autu. Probat cu ukomponirati i onu plastičnu haubu sad kad je prilika. Napravljene su vec pripreme za škare, pa da to isprobam, ako treba malo pojacam i stavim bravu pa da to izgleda kao orginal.
Ide i dosta drugih novih djelova gore, ali to sam vec negdje nabrojao mislim. Bit će nešto valjda. Pozdrav iz baltika, gdje dan traje 20 sati a sunce vidiš 2 sata... ako i toliko