Autor Tema: Imaginarni Auto  (Posjeta: 175585 )

0 Članova i 4 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline TNT

• Il Capo Di Tutti Capi
  • 3.7
Odg: Imaginarni Auto
« Odgovori #240 : Čet 19:59:54 14.03.2013. »
kod osiguranja iskoristi cinjenicu da je 75ica rijedak youngtimer za kojeg dijelova bas i nema. probaj sto vise izvuc...
mislim da ti neka potvrda treba, netko je tako nesto davno spominjao, Stefancic mozda ?

btw, jel to na Bulevardu?

zaboravi na te fore, nit je auto vrijedan i rijedak i bolje nemoj da ti krenu cackat po autu. uzmi koliko ti daju za totalku i za tu lovu ces ga popravit. 156 je pusiona zestoka. u dijelove najbolje jer vidim da je dolje pocupalo kotac i zabilo ga u prag. ko zna kakva je to salata ispod.

Offline majstor75

• 3.0
  • lipo ide zadovoljan sam
    • http://www.facebook.com/mario.jurlina
« Odgovori #241 : Čet 20:07:42 14.03.2013. »
zaboravi na te fore, nit je auto vrijedan i rijedak i bolje nemoj da ti krenu cackat po autu. uzmi koliko ti daju za totalku i za tu lovu ces ga popravit. 156 je pusiona zestoka. u dijelove najbolje jer vidim da je dolje pocupalo kotac i zabilo ga u prag. ko zna kakva je to salata ispod.

bivši vlasnik moje 75 (Frane)  nije pristao na totalku nego je radio auto i oni su mu platili popravak, a popravak sa komplet farbanjem je bio preko 2500 eura 
Alfa se lako zgadi čoviku ako nema pravog majstora jer su jako specifične i skupe za odrzavanje...  by Nikola Božić

Offline TNT

• Il Capo Di Tutti Capi
  • 3.7
« Odgovori #242 : Čet 20:12:26 14.03.2013. »
ko ima vremena se natezat snjima ok. zato ta alfa nije vidila ceste barem 5 godina. jakov radi na brodu i mislim da mu je interesu da mu auto bude gotov dok se ne vrati i da se vozi.

Offline Destriero

• 2.0
  • **
  • america
« Odgovori #243 : Čet 20:14:42 14.03.2013. »
da ima 30 godina dalo bi se izvuči više love ovako se pokri po ušima i uzmi šta ti nude ,kada je totalka nema puno pregovaranja
kada bi ljudi govorili samo ono sto znaju...kakva bi tisina nastupila...

Offline jakov

• 2.5
  • **
  • Nikad Siti, Uvijek Zedni
« Odgovori #244 : Čet 20:32:15 14.03.2013. »
ko ima vremena se natezat snjima ok. zato ta alfa nije vidila ceste barem 5 godina. jakov radi na brodu i mislim da mu je interesu da mu auto bude gotov dok se ne vrati i da se vozi.

tocno tako, probat cu nesto izvuci ali necu pretjerivati da jos ne popusim. zvao me vec Marin, djelova ima, dok se vratim to je na cesti i to je jedino bitno zapravo. jedino sam se mislio da mozda odjavim osiguranja na njima da mi ne idu bezveze kad auti nece nigdje neko vrijeme. to se moze sta ne?

kod osiguranja iskoristi cinjenicu da je 75ica rijedak youngtimer za kojeg dijelova bas i nema. probaj sto vise izvuc...
mislim da ti neka potvrda treba, netko je tako nesto davno spominjao, Stefancic mozda ?

btw, jel to na Bulevardu?

ovo je na vojaku, prekoputa starog ulaza u kasarnu
Clint: "Svatko ima pravo jednom u zivotu ispast naivcina"

Offline TNT

• Il Capo Di Tutti Capi
  • 3.7
« Odgovori #245 : Čet 21:06:10 14.03.2013. »
pa sad vidi jel ti se isplati odjavit 75. ovisi koliko je ostalo i koliko ces bit na brodu. 156 definitivno odjavi. dobijes i pare nazad

Offline Destriero

• 2.0
  • **
  • america
« Odgovori #246 : Pon 09:32:06 18.03.2013. »
šta si riješio,gdje je lik osiguran  :82:

Offline jakov

• 2.5
  • **
« Odgovori #247 : Pon 12:56:20 18.03.2013. »
evo u subotu mi je policija javila da nije krivac taj sta su mi prvo rekli u kvarneru nego neki drugi sta je u basleru. tako da sam jutros bio u basleru da ispunim te formulare, sutra ide njihovo slikanje pa bi do kraja tjedna trebao imati policijski zapisnik i njihove procijene. onda slijedi sex jer ce mi vjerovatno oba auta biti totalka i vjerovatno podcijenjena pa cu morati nekog odvjetnika uzeti. vozila su mi sada u opel servisu kako je on sada servis za alfe u rijeci a oni imaju nekog svog odvjetnika tako da cu to tako rjesiti vjerovatno. naravno, i njima je u interesu da te vrijednosti budu vece jer bi se onda auto kod njih popravljalo i tako to... uglavnom do petka bi se vec neke stvari trebale znati. a ja cu sutra nekon slikanja uzeti 75-icu doma da se imam u cemu voziti pa ce biti alfa 75, mad max edition  :joj:

Offline Isus

• 3.0
  • Internet mehaničar
« Odgovori #248 : Pon 18:28:17 18.03.2013. »
ne moraš odvjetnika. Osiguranje ti da jednu ponudu i ti imaš pravo na jedan prigvor bez tužbe.

Nakon toga ako ti ponuda opet nije zadovoljavajuća ide tužakanje.

Been there doen that, doduše bez odvjetnika jer su mi isplatitli zadovoljavajući iznos nakon prigovora.

stojadin, milicija edišn

Offline Interceptor

• 3.0
« Odgovori #249 : Pon 19:32:35 18.03.2013. »
Meni su uvijek isplatili kako treba, bilo nagodba bilo plaćanje direktno majstoru. Jedino nikad basler, ali ako euroherz nije radio probleme, neće valjda ni basler.   ;)
« Zadnja izmjena: Pon 23:07:22 18.03.2013. Interceptor »

Offline jakov

• 2.5
  • **
« Odgovori #250 : Uto 09:12:27 19.03.2013. »
ma ja sam stavio da se isplacuje direktno majstoru, ne zelim imati nista ni sa lovom ni sa icim, samo da imam aute nazad. a do kraja tjedna ce se znati

Offline Destriero

• 2.0
  • **
  • america
« Odgovori #251 : Uto 09:41:35 19.03.2013. »
kume totalka ti je čim iznos popravka premašuje iznos vrijednosti vozila,a to je tvoj slučaj

Offline jakov

• 2.5
  • **
« Odgovori #252 : Uto 12:31:21 19.03.2013. »
ma uglavnom, bit ce sex kako god da okrenes...

Offline jakov

• 2.5
  • **
« Odgovori #253 : Uto 15:44:37 19.03.2013. »
evo jos se naslo par komadica za zalihu

Uploaded with ImageShack.us

Offline jakov

• 2.5