ma 75-ica se iza pokrivila na dole, mislim cak da je zadnji branik ok ali su popucali stopovi. napred se skrivila hauba (spremna je ona plasticna od marinera sa nosacima za skare, jos je samo treba malo napred pojacati da mogu i bravu staviti), pukao je jedan far, zmigavac i branik se objesio (mozda se moze spasiti).
a taman mi dosla sinoc od Marina i jutros sam krenuo ranije na faks da je odem malo stisnuti negdje napokon na pun gas i doceka me ovaj kurslus.
156-ica je malo vise dobila po njonji. ona je vec imala limarijske zahvate iza kod prijasnjeg vlasnika, uletio joj neki fiat tipo u gepek tako da je sada vise manje na istim mjestima zinula, pukao je pod i pomaknula su se suvozaceva vrata makar je sut bio iza lijevo. ali kazu u psc-u da je mogu izvuci da se to nista ne osjeti poslije (valjda imaju neki bijesan stol). vjerovatno cu dobiti od osiguranja nekih 50% iznosa realne stete ali ta 156-ica mi je stvarno previse prirasla srcu da bi je sada dao izrezati kad se vec moze napraviti tako da to ponovo bude top. os cu to malo provjeriti jer necu sigurno ulagati svoj novac u auto koji se mozda nece vise tako dobro voziti.
ovaj je bio osiguran u kvarner osiguranju, nadam se da ce to ici brzo ali nije mi to toliko primarno jer ionako kroz 10-20 dana idem na brod na 4 mjeseca tako da se nadam da ce u tom roku to biti sve rjeseno i da ce me docekati dva auta kao sta su sinoc bila. ok, mozda malo bolja jer je ionako bilo nekih limarskih poslova po njima.
zao mi je sta sam sinoc imao dva odlicna auta a danas ni jedno.... ali jebiga, necu se sada previse bedirati jer valjda se i to nekome mora desiti. karma, sreca, pizda mile materine, neznam sta je to.... ali mozda me negdje drugdje posere, idem igrat euro jackpot pa cu donirati par 4c u klub ili kamion pive