0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
A Luka, daj nemoj ga ni ti sad serkit - pa znaš i sam po sebi da ljudi nekad u efektu napišu i kažu neke stvari koje zapravo tako i ne misle, pa evo i ti si sad nabrijan i pišeš nešto šta zapravo ne misliš... svak od nas gleda da šta bolje prođe i to je normalno... i normalno je da ti se ne svidi ako neko minja dogovor...i normalno je da onda nekad i reagira burno na to... i normalna je i tvoja reakcija na to sve... ali to je sad bilo i prošlo, za 3 dana se više niko od nas neće ni sicat toga da je bilo i opet cemo svi normalno se nac i pit zajedno - to šta smo ekipa ne znači da nikad niko neće nikome stat na žulj, na kraju krajeva svi imamo iste interese - to ti je ka kad se svi u ekipi napale na istu curu, normalno da će neko osjećat se na kraju malo posraniji i možda to i pokazat nekad... ali krene se dalje...Ja nisam ni moderator ni ovo ni ono, ali mi je jasno da ovo nema smisla, niko ništa nije izgubija ni popušija osim par glupih rici koje su poletile u efektu... jebate led, onda bi se ja triba naljutit svaki put kad mi Uzzy ili neko drugi kaže da sam pička...a da je to zaozbiljno, ali misliš da bi ja bija prijatelj sa Uzzy-em i ali misliš da bi GTV od sinoć bija kod mene i da ga mogu uzet kad me god volja...I znam da će prva reakcija od Uzzy-a na ovo bit prema meni "šta se ti pičko mišaš u sve ovo..." i već se smijem na to... Uzzy je takav kakav je isto ka šta smo mi svi uvrnuti na svoj način - i šta ćemo sad, tuć se grad protiv grada, kvart protiv kvarta?!?!
Ti ne seruckaj,a GTV mi ne vracaj do 12.12.......
varate se ako mislite da smo ekipa zato sto vozimo alfe 75. pa svaki majmun je moze kupit, i sta bi ja sad trebao bit ekipa s majmunom. ekipa smo iz drugih razloga, a to znaju oni koji su u ekipi.
ne vozim ni ja,al planiram vozit ju ma govorimo općenito o transaxlu,jel sekto??
ja san do pred dva lita,svaki lito u šibeniku bija,u tribunju....a počelo je jer su uzi i pirc počeli se raspravljat o uzievom novom veznom limu i haubi,a pošto je to još moje,moro sam i ja malo uletit..
sta bi ja sad trebao bit ekipa s majmunom.