0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
pa jel ima u zadru ijedna alfa da nije zakucana i bila na stolu?
vi tamo s kvarnera kad slozite bar jednu 75icu da vozi mozete se javit.
doslo ih cudo da smo se svi pogubili.
Komentiraj moje auto koliko očeš, zaboli me neka stvar.Rudi, bogati malo manje ega,pirc kaže kako niko u ZG ne zna ništa napravit kako triba, ja mu odgovorim sa ZD alfom koja je riknila , samo sam mu tija reć kako bespotrebno provocira, jer se svakome svašta može desit, i tvoje auto mi je prvo palo napamet jer je najsvježija havarija, znaći vi iz ZD možete prcat, a vas se ne smi, Uzzija se prcalo kad mu je zid izletija na cestu koliko god smo stigli, isto tako i hrca kad mu je stup u dvoru skočija na alfu, pa i mene kad mi je draga satelitski precizno pronašla koja je šahta najviša u gradu.-Ma nije tu ego u pitanju... Mogu slobodno reči da je alfa krepala radi moje pogreške....da se nisam vozio pun gas iznad blokade ,koja je na 6 200 , a ja sam ga natira na 7 i nešto .....nekih 242 km/h !!! -Mogu reći da je auto razbijano bar tri puta prije mene,i još jedam put od izad dokle sam ja vlasnik!!! -I DA SE VOZI PET PUT BOLJE OD VEĆINE ODE.....i bar se vozi uvik, a ne jedaput u godini....-A što se pačofara tiče u ZG-u to su samo motažeri bez uvijeta i garaža...a držite ih kao Bogove,nedaj Bože reći protiv koga.....odma se uvridimo!!! -Nema ništa protiv nikog!!! Ali što je previše je previše!!!!Citat: Superfly TNT - Čet 15:36:38 12.11.2009.pa jel ima u zadru ijedna alfa da nije zakucana i bila na stolu? -Ima .....evo meni u dvoru bar tri!!! -A i ako su zakucane napravljene su više manje po propisima i piturane po komorama....a ne isprid kuče sa bojom iz PEVECA!!! -Dobro si Uzzi reka Ciganski.....zato je i Grdi kupio onu bivšu o Tome 24V što je dobro napravljena,a da ne govorim CRNE AMERICE što je završila na smeču....TO SU DOSLOVNO PAČOFARI!!!!!-Pa kome se sviđalo ili ne ovo je moje mišljenje!!!-A što se malog Pirca tiče,čovik se smi predomislit valjda!!! A ne ga se odma napada i jebe u zdrav mozak.....mali je živac ,ali opet.......mislim ima se godina,pa se tjedima raspravlja o hladnjaku od 100.00 KUNA ,ipak je tu Uzzi u pitanju!!! -Meni je proda branik po jebeno niskoj cijeni za Giuliettu......ka ono nema toga( A branika pola nema) doslovno, a Zadnji branik bio 200 kn ,pa se Uzzi umiša ,pa ga ja platio 400 kn-A kad je tribala prednjica od giuliette....ka to nevridi ništa!!! Bio bi ga poklonio čoviku,da ni bilo branika ......Dobro je Uzzi napisa kad su oni što prodali,da bi znali!!! Znamo mi jer smo toga kupili i više nego dovoljno!!! -A o ZG -u bi moga pisati do prekosutra........ -Eto dragi moji prijatelji..........
Da,vidili smo u Rijeci kolko vas je bilo na susretu
ja vise ne dolazim na susrete...........