0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Ja citava auta placam 1500kn,skinem sta mi triba,ostalo prodam i jos sam u plusu Jedino sta je zima pa mi se neda rastavljat
ti si uzi glup!!!!!!!
Nemojte me krivo shvatit, u ovom slucaju sam totalno neutralan i ovo sve skupa je blesavo i nema smisla ni sa jedne ni sa druge strane, ali eto pirc ti si sam prodava svoju citavu sivu bez motora za 100 eura... a sa druge strane Uzzy-u ovi dijelovi koje daje za haubu i vezni lim ne koriste za ništa drugo iako vrijede puno više... nekome nešto vrijedi više, nekome manje, sve je pitanje trenutka kad ti nešto zatriba i kad ti zatriba tad ti vridi...Nije jedan put se do sad dogodilo da jedni drugom radimo usluge i tako i treba bit - dogovori postoje da bi se ili poštovali ili mijenjali i sve je to u redu, čovik se predomisli, ja sam se isto 100 puta predomislija oko masu stvari i nekome se to možda nije sviđalo, ali jebi ga... zato dosta trkeljanja tu i nekih glupih zaoštravanja, svak nastavlja dalje kako je i počeja i to je to (sjetite se samo odnosa između Uzzy-a i Igora (alfa75ri) prije koji misec oko kilera, pa se opet nađe zajednički jezik i šta sad...