0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Moj zeko,tiha voda brege dere .
A kad tvoja vozi,vozi ce i Isusova.
cija? moja, babaroga?moja auto je skoro pa nov majstore, jedino su papiri iz 91g.
Palis se ko sibica .
sam da ju on dovrši ako ima šta i rega i same gasssss
kakvo palenje?
a sa ćime budeš ti došao na transaxle tour
Khm, ne bi vam sad nešto tija tu srat (ipak sam ja fijatist ), ali vidim da su vam u ovoj temi neke stvari nedorečene.Prvo, Grobnik organizira i plaća Alfa romeo klub, odnosno alfisti hr. Na upit organizatora "Transaxel toura" da li je moguće organizirati zajedničku vožnju na Grobniku u 6. mjesec, promjenjen je planirani termin krajem travnja, u 19. 06. Drugo, Vožnja na stazi će biti besplatna samo za goste, bilo iz Njemačke, bilo iz Bosne, znači, za sve sa stranim tablicama. Tu alfa klub radi ustupak i časti goste, dok će svi ostali vlasnici alfa romeo vozila, koji nisu aktivni članovi alfa kluba plaćati upad na stazu. Treće, na stazi i u krugu staze su najstrože zabranjena paljenja guma, šlajfanja,.. i po novoim pravilima Automotodroma Grobnik, automatski ide prijava.Nije da vam nešto pametujem, ali, eto da znate.
ok znaci za clanove alfisti.hr kluba voznja je free kako ide sa palenjem guma na stazi, ide prijava
dont vori sve ide po planuinače, upravo mi je stigla službena potvrda rezervacije igrališta za 18.06. u Podstrani za "TRANSAXLE MINI DRIFT SHOW"