0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
piše ti pod treće
znaći Grobnik opalenje bez opalenja
jel će biti neko veliko igralište, za one koji nemaj udovoljno snage za drift, pa moraju uzimati zalet
Khm, ne bi vam sad nešto tija tu srat (ipak sam ja fijatist ), ali vidim da su vam u ovoj temi neke stvari nedorečene.Prvo, Grobnik organizira i plaća Alfa romeo klub, odnosno alfisti hr. Na upit organizatora "Transaxel toura" da li je moguće organizirati zajedničku vožnju na Grobniku u 6. mjesec, promjenjen je planirani termin krajem travnja, u 19. 06. Drugo, Vožnja na stazi će biti besplatna samo za goste, bilo iz Njemačke, bilo iz Bosne, znači, za sve sa stranim tablicama. Tu alfa klub radi ustupak i časti goste, dok će svi ostali vlasnici alfa romeo vozila, koji nisu aktivni članovi alfa kluba plaćati upad na stazu. Treće, na stazi i u krugu staze su najstrože zabranjena paljenja guma, šlajfanja,.. i po novoim pravilima Automotodroma Grobnik, automatski ide prijava.Nije da vam nešto pametujem, ali, eto da znate.
nisi bio prošle godine
Mika je karao kevu lani
dosta zajebancije. da bi rjesili spavanje na platku treba platit neki avans. da sad ne gnjavim svabe stim glupostima m i cemo ovih dana fino sakupit jedan dio pa cu otic to uplatit i usput pogledat kako to izgleda.radi se znaci o velikom domu na platku gdje sam uspio dogovorit nocenje s doruckom za 110kn. alfisti ce najvjerojatnije biti u malom domu oko 1km udaljen stim da ce se tamo ic na veceru. otom potom kad se oni dogovore.znaci tko je siguran da ide neka uplati tih 110kn, bice mu lakse kasnije a meni ce bit lakse rezervirat smjestaj. nemojte odugvlacit jer bi htio to sto prije obavit pa da smo i za rijeku mirni. br racuna je 2340009-3201370461 PBZ, sibnite mi pp da ste uplatili. zagrebacka ekipa nek mi da na ruke jer mi se neda trcat do bankomata svako malo po izvjestaj, jbg nemam net banking. racunam sa nekih 15 uplata, to bi trbalo bit dosta.