Autor Tema: transaxle tour 2011  (Posjeta: 66427 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Grdi

• 3.0
  • Giulia Veloce
Odg: transaxle tour 2011
« Odgovori #105 : Sub 00:33:59 22.01.2011. »
osjećan se pozvanim da napišen dugi post....

krenilo je prošle godine nakon splita, odazvao sam se na hrcov upit oko organizacije ovog dijela transaxle tura, rado, i pokušao uskladit želje svih učesnika, volju sponzora i kalendar susreta alfista.
 Cilj je pokazat gostima iz inozemstva što više, nać termin za "opalenje" a da se nitko ne ljuti i sve zajedno dovest na Grobnik
Na alfistima san pita Velu može li se kako poklopit ovo sa grobnikom i na moje inzistiranje je staza rezervirana za taj datum
U restoranu Dioklecijan san uspija dobit rezervaciju za tada, cijene ispod svih tržišnih cijena za smještaj, piće i hranu, salu za subotnju feštu i prilagodljiv menu za tu večer uz, naravno, popularne cijene
TZ Podstrana se ponovo odrekla boravišne pristojbe za ovaj susret
Općina Podstrana je u proračunu predvidila određena sredstva za financiranje ručka i organizacije programa na igralištu
DVD Podstrana će osiguravat to subotnje popodne oko igrališta
Društvo Poljičana će se uključit na subotnjem "izletu" sa domaćim specijalitetima
Još je ostalo potvrdit dolazak na zajednički ručak s alfistima prije grobnika, šta nije neizvedivo

Želja mi je bila da sve ovo dobije neku novu dimenziju i da se to dalje spominje kao nešto kvalitetno šta bi moglo privuć i zainteresirat širi krug ljudi

Vidim da ima otpora, pa bi molija da se svi izjasne o ovome da vidim šta mi je dalje činit

fala

sve prema planu i programu kako je predhodno dogovoreno  :good: ja osobno cu vidjeti sta i kako cu  :good:
lako moguce da cu i raditi, biti negdje na putu tko zna  :82: vikend mi je libero

Offline Isus

• 3.0
  • Internet mehaničar
« Odgovori #106 : Sub 00:49:49 22.01.2011. »
zato kaj imam puno dragih ljudi i prijatelja i kod alfisti.hr ekipe i jer je AR skup gdje bi volio da smo svi skupa kako smo bili na Platku ili Kraljevici, nemoj mi sad tu neke zadnja prava alfa vs. fiati spike, to je za zajebanciju, sad ozbiljno pitam

kad treba staza onda cemo doci u RI, ali dan prije necemo  :crveni:

Slažem se apsolutno s Grdim.
Svi vozimo ili volimo alfe, nastale one kao Alfe ili pod fiatovom kapom.
stojadin, milicija edišn

Offline TNT

• Il Capo Di Tutti Capi
  • 3.7
« Odgovori #107 : Sub 00:50:28 22.01.2011. »
dacu ti ja kapu  :tup:

Offline Grdi

• 3.0
  • Giulia Veloce
« Odgovori #108 : Sub 00:51:42 22.01.2011. »
 :DD: :DD:

Q ORO

• Gost
« Odgovori #109 : Sub 00:52:56 22.01.2011. »

Šta ti je to trebalo  :DD:

Offline MIKA 75

• 3.0
  • alfa 75 3.0 12v
« Odgovori #110 : Sub 00:55:03 22.01.2011. »

:jazavac:
Streha,bok,kotaci

Offline Grdi

• 3.0
  • Giulia Veloce
« Odgovori #111 : Sub 00:55:16 22.01.2011. »
mislio je pod fiatovom razvodnom kapom  :D:

Offline MIKA 75

• 3.0
  • alfa 75 3.0 12v
« Odgovori #112 : Sub 00:56:12 22.01.2011. »
mislio je pod fiatovom razvodnom kapom  :D:
Koja probija :D:
Streha,bok,kotaci

Offline Isus

• 3.0
  • Internet mehaničar
« Odgovori #113 : Sub 01:00:12 22.01.2011. »
ja cu iskreno rec da je meni organizacija rijeckog susreta na slabom nivou. svodi na dernek navecer ( tu zaista nije bitna lokacija) i na grobnik zbog kojeg svi dolaze. nisam bio na platku ali recimo u kraljevici je bilo organizirano od odmetnika i ispalo je super.

prvenstveno je bitno da se ugoste nijemci i da im bude dobro, a ne da sjede pol dana na suncu i da se nezna kud bi se islo. ja odavde nemogu organizirat nista za split ali zato je tu miro, a za rijeku i taj kraj nemamo nikoga. i onda cemo doc i sta? slikavanje po gatu karoline i ispijanje kavice?

Grobnik prošle godine je bio OK organiziran. Platak, ručak je bio OK iako skup, to se treba IMHO ne pustiti "fancy" tipovima da organiziraju jer najčešće oni nemaju osjećaj da neki za te pare koje daju žele i nekaj pojest kak spada.

Trebao sam reć Fiatovom čizmom.

ak probija bar imaš light show, vid kaj blešči :)

@Oro, nisam rekao da mi se sviđaju opeli :D:
stojadin, milicija edišn

Offline Grdi

• 3.0
  • Giulia Veloce
« Odgovori #114 : Sub 01:01:39 22.01.2011. »
Povratak Jedaja i Isusa zajedno  :DD:

Q ORO

• Gost
« Odgovori #115 : Sub 01:04:37 22.01.2011. »
Grobnik prošle godine je bio OK organiziran. Platak, ručak je bio OK iako skup, to se treba IMHO ne pustiti "fancy" tipovima da organiziraju jer najčešće oni nemaju osjećaj da neki za te pare koje daju žele i nekaj pojest kak spada.

Trebao sam reć Fiatovom čizmom.

ak probija bar imaš light show, vid kaj blešči :)

@Oro, nisam rekao da mi se sviđaju opeli :D:

Obzirom da so to sve organizirali "neki novi ljudi" u zadnji ten, nema se šta zamjeriti. Po meni je onaj restoran isto napuvan, ali, niko nas nije tjerao u njega.

Btw: bolje i opel nego fijat  :DD:

Offline Isus

• 3.0
  • Internet mehaničar
« Odgovori #116 : Sub 01:08:05 22.01.2011. »
fijat bar ne hrđa kad ga pogledaš  :zloco:

Za restoran smo si samo krivi da nismo provjerili prije, ove godine prvo šaljem pp ireni i atanu da vidim jel se prijavljujem ili ne.
stojadin, milicija edišn

Offline Nikola Bozic

• 3.0
« Odgovori #117 : Sub 11:06:55 22.01.2011. »
osjećan se pozvanim da napišen dugi post....

krenilo je prošle godine nakon splita, odazvao sam se na hrcov upit oko organizacije ovog dijela transaxle tura, rado, i pokušao uskladit želje svih učesnika, volju sponzora i kalendar susreta alfista.
 Cilj je pokazat gostima iz inozemstva što više, nać termin za "opalenje" a da se nitko ne ljuti i sve zajedno dovest na Grobnik
Na alfistima san pita Velu može li se kako poklopit ovo sa grobnikom i na moje inzistiranje je staza rezervirana za taj datum
U restoranu Dioklecijan san uspija dobit rezervaciju za tada, cijene ispod svih tržišnih cijena za smještaj, piće i hranu, salu za subotnju feštu i prilagodljiv menu za tu večer uz, naravno, popularne cijene
TZ Podstrana se ponovo odrekla boravišne pristojbe za ovaj susret
Općina Podstrana je u proračunu predvidila određena sredstva za financiranje ručka i organizacije programa na igralištu
DVD Podstrana će osiguravat to subotnje popodne oko igrališta
Društvo Poljičana će se uključit na subotnjem "izletu" sa domaćim specijalitetima
Još je ostalo potvrdit dolazak na zajednički ručak s alfistima prije grobnika, šta nije neizvedivo
I ONDA NA GROBNIK.ETO.

Želja mi je bila da sve ovo dobije neku novu dimenziju i da se to dalje spominje kao nešto kvalitetno šta bi moglo privuć i zainteresirat širi krug ljudi

Vidim da ima otpora, pa bi molija da se svi izjasne o ovome da vidim šta mi je dalje činit

fala

Oni koji su za ovaj raspored neka se potpisu ispod.
1.Nikola
« Zadnja izmjena: Sub 11:10:59 22.01.2011. Nikola Bozic »
By Alfa 75:"Samo vi čekajte da grožđe dozori,Alfe se beru brzo i bez puno priče !!!"

Offline Boksi

• 2.5
  • **
« Odgovori #118 : Pon 08:14:40 24.01.2011. »
Hehe.....meni odgovora i Split i drugi Dan Grobnik. Samo neka bude sve dogovoreno oko toga ide li se na Grobnik ili ne! Meni je drago otići do Splita , čak sa mislio do Dubrovnika proči, nikad nisam bio.

Ma da mi je u početku bilo čudno što se ide i na grobnik, ali mi paše!  jer se i tako moran vračati, pa što ne ubiti gume malo prije dolaska kući  :D:

Alfizam

Offline TNT

• Il Capo Di Tutti Capi
  • 3.7
« Odgovori #119 : Pon 21:40:46 24.01.2011. »
sve skupa ce se ravnat po svabama, jer oni su pokretaci tog susreta. mi ovdje smo samo logistika za hrvatsku. oni su meni dali slobodne ruke da organiziram kako i skim hocu sve dok je to njima tehnicki izvedivo. dao sam im oba prijedloga pa nek biraju.

treba shvatiti da ce neki imat 1300km u jednom danu za vozit ako se krece u nedelju iz splita i da im grobnik ne znaci mnogo jer je kasno. oni koji su najblizi ce imat 900km , ni to nije malo.

uglavnom za par dana novi detalji pa cemo vidit. nama bi trebalo bit svejdeno jer smo doma. 200-300km vamo tamo nikome ne znaci puno.