0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
osjećan se pozvanim da napišen dugi post....krenilo je prošle godine nakon splita, odazvao sam se na hrcov upit oko organizacije ovog dijela transaxle tura, rado, i pokušao uskladit želje svih učesnika, volju sponzora i kalendar susreta alfista. Cilj je pokazat gostima iz inozemstva što više, nać termin za "opalenje" a da se nitko ne ljuti i sve zajedno dovest na GrobnikNa alfistima san pita Velu može li se kako poklopit ovo sa grobnikom i na moje inzistiranje je staza rezervirana za taj datum U restoranu Dioklecijan san uspija dobit rezervaciju za tada, cijene ispod svih tržišnih cijena za smještaj, piće i hranu, salu za subotnju feštu i prilagodljiv menu za tu večer uz, naravno, popularne cijeneTZ Podstrana se ponovo odrekla boravišne pristojbe za ovaj susretOpćina Podstrana je u proračunu predvidila određena sredstva za financiranje ručka i organizacije programa na igralištuDVD Podstrana će osiguravat to subotnje popodne oko igralištaDruštvo Poljičana će se uključit na subotnjem "izletu" sa domaćim specijalitetimaJoš je ostalo potvrdit dolazak na zajednički ručak s alfistima prije grobnika, šta nije neizvedivoŽelja mi je bila da sve ovo dobije neku novu dimenziju i da se to dalje spominje kao nešto kvalitetno šta bi moglo privuć i zainteresirat širi krug ljudiVidim da ima otpora, pa bi molija da se svi izjasne o ovome da vidim šta mi je dalje činitfala
zato kaj imam puno dragih ljudi i prijatelja i kod alfisti.hr ekipe i jer je AR skup gdje bi volio da smo svi skupa kako smo bili na Platku ili Kraljevici, nemoj mi sad tu neke zadnja prava alfa vs. fiati spike, to je za zajebanciju, sad ozbiljno pitamkad treba staza onda cemo doci u RI, ali dan prije necemo
Slažem se apsolutno s Grdim.Svi vozimo ili volimo alfe, nastale one kao Alfe ili pod fiatovom kapom.
mislio je pod fiatovom razvodnom kapom
ja cu iskreno rec da je meni organizacija rijeckog susreta na slabom nivou. svodi na dernek navecer ( tu zaista nije bitna lokacija) i na grobnik zbog kojeg svi dolaze. nisam bio na platku ali recimo u kraljevici je bilo organizirano od odmetnika i ispalo je super. prvenstveno je bitno da se ugoste nijemci i da im bude dobro, a ne da sjede pol dana na suncu i da se nezna kud bi se islo. ja odavde nemogu organizirat nista za split ali zato je tu miro, a za rijeku i taj kraj nemamo nikoga. i onda cemo doc i sta? slikavanje po gatu karoline i ispijanje kavice?
Grobnik prošle godine je bio OK organiziran. Platak, ručak je bio OK iako skup, to se treba IMHO ne pustiti "fancy" tipovima da organiziraju jer najčešće oni nemaju osjećaj da neki za te pare koje daju žele i nekaj pojest kak spada.Trebao sam reć Fiatovom čizmom. ak probija bar imaš light show, vid kaj blešči :)@Oro, nisam rekao da mi se sviđaju opeli
osjećan se pozvanim da napišen dugi post....krenilo je prošle godine nakon splita, odazvao sam se na hrcov upit oko organizacije ovog dijela transaxle tura, rado, i pokušao uskladit želje svih učesnika, volju sponzora i kalendar susreta alfista. Cilj je pokazat gostima iz inozemstva što više, nać termin za "opalenje" a da se nitko ne ljuti i sve zajedno dovest na GrobnikNa alfistima san pita Velu može li se kako poklopit ovo sa grobnikom i na moje inzistiranje je staza rezervirana za taj datum U restoranu Dioklecijan san uspija dobit rezervaciju za tada, cijene ispod svih tržišnih cijena za smještaj, piće i hranu, salu za subotnju feštu i prilagodljiv menu za tu večer uz, naravno, popularne cijeneTZ Podstrana se ponovo odrekla boravišne pristojbe za ovaj susretOpćina Podstrana je u proračunu predvidila određena sredstva za financiranje ručka i organizacije programa na igralištuDVD Podstrana će osiguravat to subotnje popodne oko igralištaDruštvo Poljičana će se uključit na subotnjem "izletu" sa domaćim specijalitetimaJoš je ostalo potvrdit dolazak na zajednički ručak s alfistima prije grobnika, šta nije neizvedivoI ONDA NA GROBNIK.ETO.Želja mi je bila da sve ovo dobije neku novu dimenziju i da se to dalje spominje kao nešto kvalitetno šta bi moglo privuć i zainteresirat širi krug ljudiVidim da ima otpora, pa bi molija da se svi izjasne o ovome da vidim šta mi je dalje činitfala