0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
ja cu iskreno rec da je meni organizacija rijeckog susreta na slabom nivou. svodi na dernek navecer ( tu zaista nije bitna lokacija) i na grobnik zbog kojeg svi dolaze. nisam bio na platku ali recimo u kraljevici je bilo organizirano od odmetnika i ispalo je super. prvenstveno je bitno da se ugoste nijemci i da im bude dobro, a ne da sjede pol dana na suncu i da se nezna kud bi se islo. ja odavde nemogu organizirat nista za split ali zato je tu miro, a za rijeku i taj kraj nemamo nikoga. i onda cemo doc i sta? slikavanje po gatu karoline i ispijanje kavice?
molim da se odvoji transaxle susret od alfista. pocelo je ic u tom smjeru.
i onda cemo doc i sta? slikavanje po gatu karoline i ispijanje kavice?
onda bi ti ja najradje rekao da si i stazu zakupis jednu drugu nedjelju za transaxle
To je to.Svaka cast .Zamislite lica ljudi tj. Alfista kad zdruzeni zbor sektasa iz Njemacke skupa s nama banu na Grobnik .Mislim da ce taj cjelokupni dogadjaj biti za pamcenje.
Da to je glupo,doc na Grobnik samo radi staze bar meni onda ako je TRANSAXLE TOUR onda se moze svagdje otic po Dalmaciji ima se kaj vidjet
transaxle tour sam predpostavio kad ste spominjali cetvrtak se pali dole u ST...dva dana zajebancije po ST i okolici, alkoholna vecer u petak...subota dobivanje i magistrala prema RI, opet opalenje navecer...nedjelja ujutro ili mozemo svabe odvest u Opatiju pa da vide balkanski Monte Carlo ili priroda, prekrasne sume, rucak u G.K. i u 17h na Grobnikako samo zbog Grobnika dolazimo u Rijeku onda je Mika u pravu, zajebi Grobnik i Kvarner skroz
radi se o platku i to je to. no zasada o platku ni P pa onda sta mi da planiramo? ako grdi moze naci nesto u tom kraju za oko 40-50 lujdi, samo naprijed. zasad je jedino Miro predlozio nesto konkretno. Oro: ono su bile druge okolnosti. mi smo cijeli dan putovali i nisamo uopce ocekivali onakavo sto. javio se jedan covjek sa alfista da bi dosao vidjet sta se to dogadja. ostali smo zateceni. nismo se poznavali ni osobno niti je bilo nekoga iz splita da nas upozna i kaze tko je tko ( i kako to vec ide). stali smo na kavu i morali smo ic da stignemo do metkovica na veceru. bilo pa proslo i sam znas kakva smo ekipa. gadni na prvu ali poslije ko mila djeca.ovo je tema da se nesto predlozi i da svi o tome raspravimo. nista nije odluceno i tko je bio na transaxle susretima zna dobro da se stvar moze i tokom susreta promijeniti.
split je organiziran u petak. stvar je da cemo doc jako kasno i nece bit vremena za puno toga. ako ostanemo i subotu onda se moze svasta sredit. i onaj djir i dernek ... ako cemo ic u subotu za rijeku onda ce se se netko morat potrudit da nam sredi tamo program.grdi, zaboravljas da je ovaj transaxle susret pokrenut upravo radi nijemaca koji su odlucili doc vamo. da nije njih isli bi samo na grobnik ko i svake godine te u jesen u pozegu.
a jebi se onda i nemoj vise ni pisat u ovoj temi.