Autor Tema: transaxle tour 2011  (Posjeta: 66423 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Grdi

• 3.0
  • Giulia Veloce
Odg: transaxle tour 2011
« Odgovori #75 : Pet 23:31:25 21.01.2011. »
ja cu iskreno rec da je meni organizacija rijeckog susreta na slabom nivou. svodi na dernek navecer ( tu zaista nije bitna lokacija) i na grobnik zbog kojeg svi dolaze. nisam bio na platku ali recimo u kraljevici je bilo organizirano od odmetnika i ispalo je super.

prvenstveno je bitno da se ugoste nijemci i da im bude dobro, a ne da sjede pol dana na suncu i da se nezna kud bi se islo. ja odavde nemogu organizirat nista za split ali zato je tu miro, a za rijeku i taj kraj nemamo nikoga. i onda cemo doc i sta? slikavanje po gatu karoline i ispijanje kavice?

hrc nisi u pravu, prvo Platak je bila vrhunska festa, drugo ako ti je problem nedjelja do 17h onda mogu ja napraviti itenerar voznje i cesta koje mozemo posjetiti, ne moras ici u nikakvu Rijeku ako ti se ne ide...ili ako oces sunce i kavicu odvedi svabe na pederluk gir u koloni samo transaxle alfe u Opatiju

Offline Grdi

• 3.0
  • Giulia Veloce
« Odgovori #76 : Pet 23:33:10 21.01.2011. »
molim da se odvoji transaxle susret od alfista. pocelo je ic u tom smjeru.

onda bi ti ja najradje rekao da si i stazu zakupis jednu drugu nedjelju za transaxle

Offline Rusty

• 3.0
  • smoke me a kipper, i'll be back for breakfast!
« Odgovori #77 : Pet 23:38:11 21.01.2011. »
i onda cemo doc i sta? slikavanje po gatu karoline i ispijanje kavice?
Ne nužno, meni bi naprimjer trebalo vrt iskopat  :D:
zlikovci me pitaju di sam kupio kočiju jer konji mi pucaju gromove iz očiju

Offline MIKA 75

• 3.0
  • alfa 75 3.0 12v
« Odgovori #78 : Pet 23:40:54 21.01.2011. »
onda bi ti ja najradje rekao da si i stazu zakupis jednu drugu nedjelju za transaxle
Da to je glupo,doc na Grobnik samo radi staze bar meni onda ako je TRANSAXLE TOUR onda se moze svagdje otic po Dalmaciji ima se kaj vidjet
Streha,bok,kotaci

Q ORO

• Gost
« Odgovori #79 : Pet 23:44:25 21.01.2011. »

To je to.Svaka cast  :good:.

Zamislite lica ljudi tj. Alfista kad zdruzeni zbor sektasa iz Njemacke skupa s nama banu na Grobnik  :joj:.Mislim da ce taj cjelokupni dogadjaj biti za pamcenje.

Pa ako se ponesete kao kad smo vas dočekali u Saloni prije dvi godine, zbilja če nam lica biti za pamčenje.  :nod:

Offline Grdi

• 3.0
  • Giulia Veloce
« Odgovori #80 : Pet 23:46:03 21.01.2011. »
Da to je glupo,doc na Grobnik samo radi staze bar meni onda ako je TRANSAXLE TOUR onda se moze svagdje otic po Dalmaciji ima se kaj vidjet

transaxle tour sam predpostavio kad ste spominjali cetvrtak se pali dole u ST...dva dana zajebancije po ST i okolici, alkoholna vecer u petak...subota dobivanje i magistrala prema RI, opet opalenje navecer...nedjelja ujutro ili mozemo svabe odvest u Opatiju pa da vide balkanski Monte Carlo ili priroda, prekrasne sume, rucak u G.K. i u 17h na Grobnik

ako samo zbog Grobnika dolazimo u Rijeku onda je Mika u pravu, zajebi Grobnik i Kvarner skroz

Offline TNT

• Il Capo Di Tutti Capi
  • 3.7
« Odgovori #81 : Pet 23:54:15 21.01.2011. »
radi se o platku i to je to. no zasada o platku ni P pa onda sta mi da planiramo?

ako grdi moze naci nesto u tom kraju za oko 40-50 lujdi, samo naprijed. zasad je jedino Miro predlozio nesto konkretno.

Oro: ono su bile druge okolnosti. mi smo cijeli dan putovali i nisamo uopce ocekivali onakavo sto. javio se jedan covjek sa alfista da bi dosao vidjet sta se to dogadja. ostali smo zateceni. nismo se poznavali ni osobno niti je bilo nekoga iz splita da nas upozna i kaze tko je tko ( i kako to vec ide). stali smo na kavu i morali smo ic da stignemo do metkovica na veceru. bilo pa proslo i sam znas kakva smo ekipa. gadni na prvu ali poslije ko mila djeca.

ovo je tema da se nesto predlozi i da svi o tome raspravimo. nista nije odluceno i tko je bio na transaxle susretima zna dobro da se stvar moze i tokom susreta promijeniti.

Offline MIKA 75

• 3.0
  • alfa 75 3.0 12v
« Odgovori #82 : Pet 23:57:31 21.01.2011. »
transaxle tour sam predpostavio kad ste spominjali cetvrtak se pali dole u ST...dva dana zajebancije po ST i okolici, alkoholna vecer u petak...subota dobivanje i magistrala prema RI, opet opalenje navecer...nedjelja ujutro ili mozemo svabe odvest u Opatiju pa da vide balkanski Monte Carlo ili priroda, prekrasne sume, rucak u G.K. i u 17h na Grobnik

ako samo zbog Grobnika dolazimo u Rijeku onda je Mika u pravu, zajebi Grobnik i Kvarner skroz
Ak hocu ic na Grobnik ima track dayeva cijelu godinu i previse neznam imamo vremena za dogovorit
Streha,bok,kotaci

Offline z3kan

• 3.5
  • Jazo Đedai
« Odgovori #83 : Pet 23:58:28 21.01.2011. »
ja mislim da nam je nabolje doma ostat štirkat čarape za zimu jer kad vlaga potegne odozdo nebu dobro ... kaj ste poludeli svi BTJ

Q ORO

• Gost
« Odgovori #84 : Pet 23:58:43 21.01.2011. »
 -
« Zadnja izmjena: Sub 20:36:57 05.03.2011. Q ORO »

Offline Grdi

• 3.0
  • Giulia Veloce
« Odgovori #85 : Sub 00:04:33 22.01.2011. »
radi se o platku i to je to. no zasada o platku ni P pa onda sta mi da planiramo?

ako grdi moze naci nesto u tom kraju za oko 40-50 lujdi, samo naprijed. zasad je jedino Miro predlozio nesto konkretno.

Oro: ono su bile druge okolnosti. mi smo cijeli dan putovali i nisamo uopce ocekivali onakavo sto. javio se jedan covjek sa alfista da bi dosao vidjet sta se to dogadja. ostali smo zateceni. nismo se poznavali ni osobno niti je bilo nekoga iz splita da nas upozna i kaze tko je tko ( i kako to vec ide). stali smo na kavu i morali smo ic da stignemo do metkovica na veceru. bilo pa proslo i sam znas kakva smo ekipa. gadni na prvu ali poslije ko mila djeca.

ovo je tema da se nesto predlozi i da svi o tome raspravimo. nista nije odluceno i tko je bio na transaxle susretima zna dobro da se stvar moze i tokom susreta promijeniti.

moj prijedlog je da ako bude organizirana festa 18.06 dan prije Grobnika negdje na tom podrucju da se prikljucimo tome...ako nista ne bude (a to ne vjerujem) onda naravno da ovo u ST ostaje za subotu na nedjelju

mene ne zanima (da budem konkretniji apsolutno me boli kurac za njemce i njihov TT nego dole idem zbog vas) 20 svaba koje cu vidjeti tih 2-3 dana i vise nikad u zivotu nego ljudi s kojim se vidim svaka 2-3 mjeseca, znam ih vec 5g. i pisem sa njima svaki dan, dakle clanovi kluba kojem i ja pripadam

Offline TNT

• Il Capo Di Tutti Capi
  • 3.7
« Odgovori #86 : Sub 00:07:08 22.01.2011. »
split je organiziran u petak. stvar je da cemo doc jako kasno i nece bit vremena za puno toga. ako ostanemo i subotu onda se moze svasta sredit. i onaj djir i dernek ...  ako cemo ic u subotu za rijeku onda ce se se netko morat potrudit da nam sredi tamo program.

grdi, zaboravljas da je ovaj transaxle susret  pokrenut upravo radi nijemaca koji su odlucili doc vamo. da nije njih isli bi samo na grobnik ko i svake godine te u jesen u pozegu.

Offline Grdi

• 3.0
  • Giulia Veloce
« Odgovori #87 : Sub 00:08:41 22.01.2011. »
split je organiziran u petak. stvar je da cemo doc jako kasno i nece bit vremena za puno toga. ako ostanemo i subotu onda se moze svasta sredit. i onaj djir i dernek ...  ako cemo ic u subotu za rijeku onda ce se se netko morat potrudit da nam sredi tamo program.

grdi, zaboravljas da je ovaj transaxle susret  pokrenut upravo radi nijemaca koji su odlucili doc vamo. da nije njih isli bi samo na grobnik ko i svake godine te u jesen u pozegu.

ja bi isao na Grobnik dan prije kao i svake godine i dan poslije se vozio kao i svake godine, puca mi mala guma kardana (koje nemam) za svabe i njihov TT

Offline TNT

• Il Capo Di Tutti Capi
  • 3.7
« Odgovori #88 : Sub 00:09:22 22.01.2011. »
a jebi se onda i nemoj vise ni pisat u ovoj temi.

Offline Grdi

• 3.0
  • Giulia Veloce
« Odgovori #89 : Sub 00:11:49 22.01.2011. »
a jebi se onda i nemoj vise ni pisat u ovoj temi.

a ti ako se pojavis sa svojim krampom u nedjelju 19.06 na Grobniku na stazi uzet su debelu poluosovinu i nabit i tebe i sve te svabe zajedno