0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
moj Cinquecento sporting je 1.1 motor sa 55ks. Mislim da Seicento Sporting ima jos 5ks vise dakle 60ksTezine su im oko 800kga kaj se tice ovog zadarskog tića i nemoguce/moguce, ovo malo govno nemoze Bog Isus ulovit po gradskim cestama kad je guzva, s tim ides izmedju auta ko zvrk, ko smart
ajd da skratim, muvin TS je zakurac
ako ima 800kila onda sam ja tezi oko 400kg dakle 50% ja sam na flanđu i plin i motor ima 340000km. do stotke me stvarno namuci, nakon toga mu odem. sto se muvinog TS-a tice, bumo vidili kad tvoj bude gotov , ponijet cu i slep sajlu da te poslepam, tad me sigurno neces prestic.
ma vi ste svi za kurac, sezonski alfisti, koliko nas ima ovdje na forumu koji vozimo te aute svaki dan i za sve potrebe. kad ce netko od vas jebivjetara palit sestaka sa ic po kruh, a onda sutra krenut u metkovic bez da pogleda ulje, tad cu priznat taj motor. okanite se TS-a jer je to bog i batina za sestaka.
Ubio ga skroz, a bio je tako nabrijan, i ja sam se iznenadio
Ja ga palim za otič po kruh i zaletim se do metkovića da ne pogledam ulje bez problema, TS je za kurac kad ga seicento sa 60 konja jebe Lažem, 55 ks i 735 kg, znaći ima 74,83 ks/t a ti neka si ubio 20 ks plinomi imaš 1300 kila s bocom i svim imaš 98,46 ks/t A šestak s plinom i predugom getribom ubije Mini Cooper S, pa se ti hvali TS-om