0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Nemam hladnjak ulja, a za kiler sam ti vec pisao - koristim oridjidji od amerike i mislim da je skroz ok. Kljeshta planiram uskoro, nashao sam dobru varijantu za diskove, pa cu videti. Idem na 300mm ili 316mm od Mechke 99%. Koliko kod vas koshtaju 166-icina kljeshta?
Pa u BG-u u vrhu shpica leti je na asfaltu +50 stepeni, a pored toga stojis u mestu ili krenes stanes. Dakle nemas nikakvog strujanja vazduha.Na Grobniku vozis u proseku 150Km/h. I kolika ti je temperatura ulja?Bas je diskutabilno... Radije bih napravio hladnjak ulja za transaxle + dodao elektropumpu koja bi vrtela to ulje kroz hladnjak.
traziti veci aluminijski (navodno Lada Niva odgovara).
sta bi sa onim iz 75TD-a sto stavljaju svi na turbaljke kada ih poteraju preko 200ks? zar on nije dovoljan?
samo cu ti ovo reci, dodji odvozi Grobnik pa vidi nakon 5-6 muskih krugova sta kazu cageri ja cu definitivno ici na veci kiler vode, a kiler ulja cu vidjeti...sad cemo rjesavati usis i dovod friskog hladnog zrakica, aiPS: Kaj mislis da u ljeti se ljudi smrzavaju u ZG, isti q... klima
Vazhi sto ne oseti, pa sto se onda muchish oko dovoda hladnog vazduha?
serete previse da prostite.
Ona kupi previshe toplote - pipni je posle ozbiljnije vozhnje pa ces videti... Tu bi najpre bilo dobro intervenisati.