0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Citat: zggtv6 - Čet 23:35:16 22.01.2009.Molim pomoc savjetom u vezi ispusnog sustava na GTV2.0 koja se slaze.Imamo Supersprintove grane (krecu od glave) i nekakav novi zadnji top koji je spavao na tavanu tko zna koliko.Molim nekakav savjet sta da stavimo izmedu.Jim Kartalamakis nudi nekakve osnovne nacrte za idealni auspuh za cetverocilindricni motor, ali to netko mora napraviti.Kakva su vasa iskustva? Ja sam zvao covjeka u Rijeci koji zastupa Supersprint, ali su srednji i zadnji top jako skupi a i veliko je pitanje da li se daju nabaviti - jako se dugo ceka na isporuku jer se to mora raditi po narudzbu u tvornici tako da nam to nije najdraze rjesenje.pa probaj samo s jednim loncem........hmm kad malo promislim to ce bit malo preglasno......
Molim pomoc savjetom u vezi ispusnog sustava na GTV2.0 koja se slaze.Imamo Supersprintove grane (krecu od glave) i nekakav novi zadnji top koji je spavao na tavanu tko zna koliko.Molim nekakav savjet sta da stavimo izmedu.Jim Kartalamakis nudi nekakve osnovne nacrte za idealni auspuh za cetverocilindricni motor, ali to netko mora napraviti.Kakva su vasa iskustva? Ja sam zvao covjeka u Rijeci koji zastupa Supersprint, ali su srednji i zadnji top jako skupi a i veliko je pitanje da li se daju nabaviti - jako se dugo ceka na isporuku jer se to mora raditi po narudzbu u tvornici tako da nam to nije najdraze rjesenje.
predhodne tri grane su bile suvise nisko,jednu novu sam odma vratio i trazio da mi naprave ovo sto je slikano,izvukli su duple cevi na par mm od patosa,tako da kad se malo jace zatrese motor na paljenju cujem da udari ali evo vozim vec par meseci i nigde nisam zakacio a do tad na sve sto je vislje od 5cm
kilsone, ja sam na gtv imao neke ragazzon varijante izduva..i najbolje se ponasao sistem kada sam 6-2 spojio na sred auta, (s tim što su mi kolektori iz glava (3 i 3 cilindra) bili dugački oko 40cm svaki,) iz fi60 u fi75mm cijev,, i odmah nakon kolektora u srednji protočni lonac kapaciteta 6 litara, a iz njega cijev do pozada fi 70, te zadnji protočni lonac kapaciteta oko 10 litara sa fi 80 izlazom