0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
evo jazavci moji da se pohvalim da olimpijada ima kočnicu pravu ilit moj a6 sad jurim iz samobora 240kmh i auto koči stanem natočit auto i počne na mjestu propadat kočnica , ja opet do pleha on koči ko blesav a na semaforima kad stanem propada i dođem doma koj ti je kurac ne kužim a ono puko zadnji ljevi lajtung ulje na mjestu curi na sve strane a u vožnij abs mu zatvara dotok na taj kotač i sve ispravno ajde da čujem sad pametnu INTERNET MEHANIČARI , da je bila alfa u pitanju sad bi bio na mirogoju
kaj si ukrao da se tak brzo voziš
to ti nemora bit do kocnica vec do lezaja kotaca... imas pad kickback jer ti se popiga lezaj i onda ti disk razmakne plocice...
kao prvo, dali ti je ok offset kotaca i imas li distance?drugo rjesenje su jace glavcine.. :)takodjer, bilo bi daleko bolje da su ti celjusti na istoj visini kao i centar kotaca a ne onak gore... da su u centru tu je minimalni utjecaj flexa glavcine...
ne, nebi nis treslo..vrlo je jednostavno.. popiga se lezaj, odnosno ima lufta u zavoju... disk se pomakne u odnosu na celjust koja je fixna, i razmakne plocice..to vrlo jednostavo dokazes... zaleti se u zavoj na najjace i stisni bremzu odma nakon zavoja... propast ce ti.. i 350 Z ima isti problem... rjesenje je da stavis veci i kruci lezaj i eventualno pomaknes celjust na bolju poziciju.. takodjer, bilo bi dobro da imas kotace koji imaju takav offset da ti os centra felge ide ravno kroz lezaj..