0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
znam, stavljali smo, ali kaj to onda znaci da je ono kaj lima pise ili ne ili se ne moze izeti jaci lezaj?ili veli covjek nek naucim ovako Ricky Rudd :: 1994 Sears Point :: Onboard, Pedal Cam
ovo sa kotacem sam probavao ranije...sve bilo ok, probat cu opet...sad malo razmisljam...kad su gore bile cestovne gume nije bad...auto odsklie preko njih, ali sad sa ovim gumama drzi i onda shpana lezaj...a uvijek postoji opcija i da ima zraka u kocnicama...ti tzv. trkaci lezaji, vidio si to ikada negdje da ima za nabaviti?
kocenje...prvi stisak...ode pedala dole i ne koci nista odnosno jako slabo...drugi stisak i sastavlja kako treba tipakm se sa turbolimacem na car-caffeu i covjek mi napise nesto sta bi moglo imati smisla, kaj vi mislite?
gl. kocioni je full novida ponovimo, ovo se ne osjeca u cestovnoj voznji nego na stazi nakon nekog vremena
Koje ulje koristis (DOT) i kakvi su ti vodovi do celjusti, gumeni, pancirni? Kapiram da je onda pregrevanje problem..?
nije pregrijavanje, a ni ti ne zniti itko ovdje sta bi vam bilo da stavite semi slick i juris po Grobniku...Jim u ovoj svojoj V6 performance knjizi spominje ovo u temi o kocnicamaTakodjer Jim pise da obavezno treba maknuti onaj lim oko diskova kod track day auta, osim dio kod semeringa