0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
JAZAVAC ak misliš o kočnicama onda ideš na najeftiniju varijantu a to je moja il od grdoga jel za to imamo adaptere pa jel to najeftinije
pa jedino treba usporediti gta i mito disk ... vidjet jel dubina ista ... ako je onda gta čeljusti i mito disk i nema razbušivanja na 4 rupe
ma te dimenzije treba dobro provjeriti ... jer nailazim na različite dimenzije ... sve dimenzije su iste osim visine znaći one treće dimenzije prilikom deklaracije diska ... neki kažu da je 44,7mm drugi pak deklariraju 48,7mm dok treći imaju 68,4 mm dok nepotvrdim visinu ili kak mi to velimo "dubinu" diska je to najrađe bi otišo do tokića ili nekog i zamolio da mi ako imaju na lageru pokažu disk ako smiju otvarat ambalažu i metar u ruke i utvrditi koja je dimenzija nakraju
ma te dimenzije treba dobro provjeriti ... jer nailazim na različite dimenzije ... sve dimenzije su iste osim visine znaći one treće dimenzije prilikom deklaracije diska ... neki kažu da je 44,7mm drugi pak deklariraju 48,7mm dok treći imaju 68,4 mm dok nepotvrdim visinu ili kak mi to velimo "dubinu" diska je to
ajd usporedi alfa gta 2002 godina prednje diskove i alfa mito 1.4 turbo 114kw prednji disk
onda je drukčiji adapter i kaj je jeftinije razbušit disk il crtat novi adapter i sve slagat