Ne mogu vjerovati koji je to auto, drag mi je i sve ok, da ne pričam kako mi dobro izgleda, ali stvarno nisam znao da je auto toliko retardiran, od elektronike, preko IC-a, a i još puno stvari bi se dalo razgovarati.
Gdje god sam prije čitao nešto o tome autu, to su bili sami hvalospjevi, ili su ga testirali samo u jesen ili su se stvari toliko drastično promjenile u zadnjih 20 godina. Ne mogu vjerovati da su mogli napraviti auto sa tako lošim nekim rješenjima i da mu snaga ovisno o vremenu varira 30%.
Uglavnom tako je kako je i tu nešto terba poboljšati. Meni je recimo žao stavljati IC naprijed i raditi neke radiklane zahvate, barem za sada, jer uspio sam od krame koja nije ni palila ni sličila na ništa napraviti auto koji izgleda sav originalan, i za mene je i u tome nekakav čar.
Za to sam mislio za početak probati bolje rješiti usis sraka u IC da ne mjenja bitno koncepciju, znači da ne izmještam ništa i da se ne vidi na autu da je išta kemijano, a da opet bude bolje
Ona cjev za usis zraka u IC je napravljena ko da su se djeca igrala. Prvo između maske i nje je onaj prostor u kojemu zrak luta i u cijev ako nešto uđe uđe, za to bi započetak napravio iza maske usmjerivače zraka u tu cjev direktno, nešto kao lijevak da taj zrak koji prođe kroz desni dio maske ide sav u IC.
Drugo, probao bih u taj prostor ubaciti ventilator da nije glasan ni velik u promjeru i da direktno upuhuje zrak u usis IC-a.
Jednom si mi ti rekao da je problem jer topao zrak iz IC-a nema gdje izići, ali ja mislim da mu to ne može nikako škoditi jer i taj zrak koji izlazi će biti hladniji ako je hladniji na ulazu. Ako se pokaže da si ti u pravu imam jednu haubu za rezervu, na kojo bi napravio otvor gore, da topli zrak ima gdje izići. Za sada sam gledao ventilator kabine od golfa keca i kad je upaljen na 15 cm od njega mrzne ruku. Jedino bi volio da je još manji, pa ću još malo tražiti. Da time uspijem spustiti temeraturu zraka za 10 stupnjeva, to bi već bio pomak.
@ Tomislav
Daj stvarno neku bolju sliku ovu je zeznuo blic, stvarno felge izgledaju 10x bolje