0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Ti si svoju oblagao ili si je ostavio kakva je? Znam da si je vadio, nešto sam čitao
Inace, da ne razbijas mnogo glavu jos jedan tip...Danas sam stelovao ler kod sebe... i moze i treba, da se nasteluje sa potpuno zatvorenim leptirima, dakle onaj dole granicnik za leptire samo da pipne sraf... potpuno zatvoreni... sve sto stelujem je sraf za ler gas... prvo mi se gasio... onda sam odvrnuo sraf dok se skoro nije izravnao sa lezistem u kojem je... tada je malo lovio 850-950... onda sam skinuo i ocistio onaj bimetal sto daje bypass kada je auto hladan... dobro ga osusio od ulja i od tada stoji zakucan na 940-950 sa upaljenim farovima, kada ih ugasim skoci malo na ~980 i padne na 850-900 dok radi ventilator... to je normalno ponasanje za turbo...inace sam imao veoma cudnu pojavu danas... poceo da mi varira ler malo na parkingu, kao da promasuje 1 cilindar... neravnomerno da pali... i odjednom mi izbaci oblak dima iz auspuha... ali oblak... ugusio sam se... pomislio sam da se nesto zapalilo kako je smrdelo, posle 10 sek... sve normalno... nema dima nema nicega... lepo radi... provozao ga jos malo... pustio da radi jod 20 min na leru... nista... ko zna... mozda je imao naslagu negde... inace nisam vozio auto vishe meseci preko zime... siguno od oktobra prosle godine... ko zna... :)izgleda mi kao da je turbo bljunuo malo vishe ulje nego sto treba iz lagera... moracu da ga skinem i pregledam ovih dana... bilo je i vreme da chekup...
Evo još malo veseljanapuknuta mi turbina, ovdje gdje ima gareži, radi ona, samo vjerojatno slabije puni. Taj dio je guseni, kao grana, ne znam jel mi to pametno variti, do sada sam imao takva iskustva sa gusom, da kad ga zavariš, pukne kraj vara opet. Jel ima tko iskustva sa onim dvokomponentim masama za krpanje metala? Par puta sam prije krpao aluminij i pokazalo se dobro, ali ne znam sada gdje se to da nabaviti uopće?
Prije ti je to puklo od nekog udarca u koljeno dole, ne puca gus tako lako.
Gdje si nabavio tu masu i jel se čini da drži to šta?