0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
grdosijo, ako ces mene poslusat napravi vako: povadi sve izolacije ispod tepiha, iza cockpita, iza zadnje klupe, vrati tepih nazad i zabij zadnju klupu isto di je bila. cek cek, jesi vario sic u pod? eh jebi ga
siceve za 3 sekunde izvadim a dobro dodju kao izolator od buke i raznih miomirisa, da ne velim kako auto izleda ko kurac bez interijera. ili sve kak spada sa rollbarom i plexisajbama ili ostavi da lici na nesto. najtezi dio su izolacije, ostatak su finese koje ne utjecu na nista a ugodnije se vozit.
pa ok divljat ali recimo da treba doc do nekog mjesta za divljanje. ponekad treba i 400km prec a da nepricam kako je kad se vracas u nedelju navecer prema zagrebu, nije ti do niceg nego samo mislis na krevet , i kaj da mi onda tuli getriba iza uha i puse vjetar oko glave. al dobro shvacam da neki imaju 75icu za vikend auto pa ih briga, meni je to zasad previse dok ne nabavim drugo vozilo.
naravno da ulazim sa sjekirom, ali fino naostrenom ne ko mika jazavac tupa ko kurac pa sve izmasakrira.
Kad te ja sasjecem