0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Treba onda staviti od 2.4 ali da ti netko složi dužu petu, jer ako ne ide bar 400 nisi ništa napravio. Teoretski kažem
ne znam, danas sam se malo provozao muski, jebe kevu
Daj ne seri. Nakon one škode, normalno da ti se čini da auto ide! Tak je i meni bilo k'o klincu kad sam skinuo pomoćnjake na biciklu! Mislio sam da letim!
koji motor ima skoda.........1.9 ili 2.5 dizlo..?ide 24v opako.......znam moja kappa je isla jebeno..........i k tome na plin.........jednio ju je TS derao kad je na plinu bila(flanga).........
skoda je 1.9tdi sa 105ks ali garantirano ima vise, ne moze tako velik auto sa 4 osobe i klimom ici 200km/h, 192 po GPSu, isto ide na top speed puna ili prazna, stalno je pedala u podu, ne pazim ju ni malo i samo lampice kratkih svjetala krepavaju
istu je priču imao i jedan moj prika prof. (to su auti samo za intelektualce )sve dok se nije rasuja motor, inače redovito održavan u ovl. ser. 14000kn
slaba ti desna noga
grdosijo, ako ces mene poslusat napravi vako: povadi sve izolacije ispod tepiha, iza cockpita, iza zadnje klupe, vrati tepih nazad i zabij zadnju klupu isto di je bila. cek cek, jesi vario sic u pod? eh jebi ga