0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
i da, nemam nista protiv offtopica kao sto je ovaj, jer je cista zajebancija, ako se nakupi previse, ja lako prebacim negdje dalje, nije mi tesko. al kad krenu smajlici onda popizdim
očito kršenje pravila,nerviranje admina,offtopičarenje.....slijedi BANANA!!!
ma ko se tebe jos boji
Citat: Superfly TNT - Ned 11:45:18 15.02.2009.i da, nemam nista protiv offtopica kao sto je ovaj, jer je cista zajebancija, ako se nakupi previse, ja lako prebacim negdje dalje, nije mi tesko. al kad krenu smajlici onda popizdim
izgurat cu te sa staze... ....bit cu laksi......bit cu brzi.......jedino kvar na mom autu te moze spasit poraza........
da ispravan........letit ce za koji dan..........
Citat: evoluzione - Ned 19:20:33 15.02.2009.očito kršenje pravila,nerviranje admina,offtopičarenje.....slijedi BANANA!!! Zna se ko je jedini koji je uspio dobit ban na ovom forumu To vam je samo bilo slikovno podsječanje šta ne smijete radit
Citat: ciccio-75 - Ned 20:55:21 15.02.2009.da ispravan........letit ce za koji dan.......... koliko ti kila ima auto :82:naravno ako se smi znat....??dali je standar 2.0carb ili ima preinaka
Standardni 2.0 karbovi bi trebali ići bez problema šta se tiće konfiguracije dizni, a sad kako bi išla, boga pitaj, niko od nas to nije radija Treba bi nekako iskemijat usisnu, ostavit kompjuter da ti regulira paljenje.