0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Sudeći po potpisu ispod tvojih tekstova, na mob ne zovem!!!Super Muha organizira do Zadra, ja sam zadužen za južnije (Sira malo štrajka)
Visina tona bi ovosila o cifri koju bi dao za moju Alfu!!!
Kao i karburatori na T.S.-u (Dellorto, Solex, Weber) sve ima cijenu!
U svakom mom postu ja sam na temi! Karburatoi će ići na mog T.S.-a kad Knin bude na moru...Admin?!?Jel se to jede ili maže na kruh?
Citat: alfa75 - Sub 20:48:23 14.02.2009.Citat: zlo - Sub 20:40:28 14.02.2009.Citat: Superfly TNT - Sub 14:29:33 14.02.2009.ma nek mi dodje bilo koji karb, naprat cu ga sa svojim teretnim vozilom par sitnica...nije mi kjaro alfa(sa karb.) vs teretno vozilo...ti biraš teretno vozilo?!? jel ovo forum alfi(sta) ili što? ah da...za šerifa nije nužno ili...pomozite dami(plavoj) u nevolji Muha ima teretnu 75-icu, sa alu 16 i 80 kila plina (ne mislim na NOx), tu karb nema šta tražit!!!koliko ja znam alfe nikada nisu bili rađene za street race(ubrzanje na 402 m),već je to auto za uživati u vožnji i pičiti po zavojima...očito je "njemački stil" vožnje u igri..gas-kočnica,toga kod alfe nema alfa je GAS-NIŽA-GAS nikakva kočenja,to mora kliiiiziiiiiitiiiiiiiii
Citat: zlo - Sub 20:40:28 14.02.2009.Citat: Superfly TNT - Sub 14:29:33 14.02.2009.ma nek mi dodje bilo koji karb, naprat cu ga sa svojim teretnim vozilom par sitnica...nije mi kjaro alfa(sa karb.) vs teretno vozilo...ti biraš teretno vozilo?!? jel ovo forum alfi(sta) ili što? ah da...za šerifa nije nužno ili...pomozite dami(plavoj) u nevolji Muha ima teretnu 75-icu, sa alu 16 i 80 kila plina (ne mislim na NOx), tu karb nema šta tražit!!!
Citat: Superfly TNT - Sub 14:29:33 14.02.2009.ma nek mi dodje bilo koji karb, naprat cu ga sa svojim teretnim vozilom par sitnica...nije mi kjaro alfa(sa karb.) vs teretno vozilo...ti biraš teretno vozilo?!? jel ovo forum alfi(sta) ili što? ah da...za šerifa nije nužno ili...pomozite dami(plavoj) u nevolji
ma nek mi dodje bilo koji karb, naprat cu ga sa svojim teretnim vozilom
i da, nemam nista protiv offtopica kao sto je ovaj, jer je cista zajebancija, ako se nakupi previse, ja lako prebacim negdje dalje, nije mi tesko. al kad krenu smajlici onda popizdim