0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
i koja je razlika između HTC i Iphonea ... osim u cijeni ... a koštaju da se usereš ... ja prestao pratit mobitele pa pitam
to ti je za kaznu jer neznaš kvotat oziiiii kad idemo po studenoj
htc ima dual procesor za razliku od iPhonea !!! iPhone je sporiji i ima neprecizniji touch schreen, tako da sto se mene tice, iPhone je kurac za Htc. IPHone je precijenjen jer je trazen i svi misle da su face ako imaju to govno..... Jedina prednost Iphonea u odnosu na HTC je sto ima bolju bateriji. I jos jedna vazna stvar, za sinkronizaciju iPhonea s kompjuterom, moras skidat iTunes koji ima oko 3,5GB i uspori laptop ko da si kupija yugo! hvala
Sve sam mogao prešutit, al da iPhone imam neprecizan touchscreen....molim vas.Imam iPhone od prve serije, sad imam 3GS, tko korisit telefon za posao, nema boljeg.Tko ima znanje da ga koristi, može s njim sve.A ovo je Uzzyev komentar 4-etvorke:Eto ljudi i to se dogodilo,Uzzy je iskeširao lovicu za iPhone 4Šta rec,ovo je Alfa,Honda,Porsche i Lotus u jednom,svi ti hteceovci,samsunzi ku.ci palci su smjesni u usporedbi sa ovim,VRH