Autor Tema: Nešto kao Chat  (Posjeta: 898987 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline medozd

• 2.0
  • **
  • a biž'
Odg: Nešto kao Chat
« Odgovori #10305 : Uto 22:56:13 20.09.2011. »
i koja je razlika između HTC i Iphonea ... osim u cijeni ... a koštaju da se usereš  :joj: ... ja prestao pratit mobitele pa pitam

http://www.mobilnisvet.com/mobilni-proizvodjac
tu imas sve mobitele....  :good:
« Zadnja izmjena: Uto 22:57:03 20.09.2011. medozd »

Offline rogi75ri

• 3.0
« Odgovori #10306 : Uto 23:29:14 20.09.2011. »
Što ne uze onu vektru ili onog BMW-a od narko-dilera iz ulaza do moga?

Kako li je samo upali, kad ja verglam po 10 minuta?

Je l' ti crkla guma, kô meni pre dva dana?

Jesi li uključio grejanje kroz haubu, jer se sajla pokidala?

Dokle si stigao sa one tri litre u rezervoaru? Nadam se, do prve bandere, ruka ti se osušila!

Je l' te zaustavio saobraćajac što nemaš prednji desni žmigavac, nek ti polomi noge pendrekom!

Jesi li se naslušô muzike na onom jadnom produvalom zvučniku, a kaseta se baš duuugo vrti zimi, mozak ti kroz uši iscureo!

Cigaru upali na auspuh, majki ti ga spalim, pošto nema upaljača, k...a mi se napušiš!!!

Ispod desnog sedišta imaš dugme kojim možeš da prespojiš bobinu da ti je ne bi ukrali... Ukrali ti leš dabogda!

Kad pada kiša, ti stavi rukavice, jer se skida ono crno oko volana, crna te voda izbacila!

Pazi da ti ne polome brisače! Imaš stare, potrošene (rezervne) u gepeku.

Kočnicu pritisni dvaput brzo ili jednom, al' do daske, iako bih ja želeo da ne zakočiš na vreme pred grotlom pakla i da tamo goriš dok ti 128 demona čereči iznutricu do kraja večnosti!

Što li me, bre, mrzelo da stavim jastuče sa iglama i udicama na vozačevo sedište, bar bih poštedeo svet tvog prokletog poroda, živ se ucrvljô!

Stići će tebe kletva najstrašnija, gde pokrade poštena čoveka, kugom ti se seme zatrovalo!

Đavoli ti pamet isisali, a glavom fudbal igrali!

P.S. Ako neko vidi krem zastavu 128, registracije BG 192-523, neka je polije benzinom i zapali!!!
CH style

Offline rogi75ri

• 3.0
« Odgovori #10307 : Uto 23:31:18 20.09.2011. »
 :DD: :DD: :DD: :DD: :joj: :DD: :DD:

Čovek pobegne iz zatvora gde je proveo 15 godina i provali u neku kuću, tražeći novac i oružje. Pronalazi mladi par u krevetu. Naređuje momku da izađe iz kreveta i veže ga za stolicu. Dok je privezivao devojku za krevet, popeo se na nju, ljubio joj vrat i šaputao na uvo, a onda je ustao i otišao u kupatilo. Dok je bio tamo, muž kaže svojoj ženi:

"Čuj, ovaj tip je osuđenik koji je pobegao iz zatvora, pogledaj mu odeću! Verovatno je proveo mnogo vremena u zatvoru i nije video ženu godinama. Video sam kako te je poljubio u vrat. Ako želi seks, ne odupiri se, ne žali se, učini sve što ti on kaže. Zadovolji ga bez obzira koliko ti je sve to odvratno. Ovaj tip je verojatno vrlo opasan. Ako ga razljutimo, on će nas ubiti. Budi jaka medena, volim te."

Žena šapćući odgovara:

"A ne, on nije ljubio moj vrat. Šaputao mi je u uvo. Rekao da je gay, misli da si sladak, a pitanje je bilo imamo li vazelina. Rekla sam mu da je u kupatilu. Budi jak medeni, i ja tebe volim!"
CH style

Offline sale75

• 3.0
  • alfetta 2.0
« Odgovori #10308 : Sri 00:02:26 21.09.2011. »
i koja je razlika između HTC i Iphonea ... osim u cijeni ... a koštaju da se usereš  :joj: ... ja prestao pratit mobitele pa pitam

koja je razlika neznam,imao sam iPhone(dobio u zamjenu) i šta reć nego da služi samo za preseravanje,pun qrac bugova,aplikacija koje nikom netrebaju itd.

Offline Rusty

• 3.0
  • smoke me a kipper, i'll be back for breakfast!
« Odgovori #10309 : Sri 00:30:54 21.09.2011. »
to ti je za kaznu jer neznaš kvotat  :ruganje: :ruganje:

oziiiii kad idemo po studenoj  :drive: :drive: :drive: :drive:

:zloco:  :sablja: Iz studene pun gas do rupe na auto-cross stazu pa opleti  :sablja: , treba više tu nekretninu pošteno propuhat  :zloco: :zloco: :zloco: :sablja: :sablja: :sablja:

:D:
zlikovci me pitaju di sam kupio kočiju jer konji mi pucaju gromove iz očiju

Offline majstor75

• 3.0
  • lipo ide zadovoljan sam
    • http://www.facebook.com/mario.jurlina
« Odgovori #10310 : Sri 00:42:14 21.09.2011. »

htc ima dual procesor za razliku od iPhonea  !!!  iPhone je sporiji i ima neprecizniji touch schreen, tako da sto se mene tice, iPhone je kurac za Htc. IPHone je precijenjen jer je trazen i svi misle da su face ako imaju to govno..... Jedina prednost Iphonea u odnosu na HTC je sto ima bolju bateriji. I jos jedna vazna stvar, za sinkronizaciju iPhonea s kompjuterom, moras skidat iTunes koji ima oko 3,5GB i uspori laptop ko da si kupija yugo!

hvala  :DD: :DD: :DD:
Alfa se lako zgadi čoviku ako nema pravog majstora jer su jako specifične i skupe za odrzavanje...  by Nikola Božić

Offline sale75

• 3.0
  • alfetta 2.0
« Odgovori #10311 : Sri 00:50:08 21.09.2011. »
i sve što ide sa kompa na iphone i obrnuto ide preko itunesa što je pomalo iritantno i dugo traje  :G:

alfistaaco

• Gost
« Odgovori #10312 : Sri 08:15:49 21.09.2011. »
bmk sto neznam kvotat.....a mogao bi ja vas malo propuhat,ostavite mi kramp da mirno spava

Offline JureMTK

• Consigliere
  • 3.0
  • Mala garava
    • Alfa 75
« Odgovori #10313 : Sri 20:10:46 21.09.2011. »
htc ima dual procesor za razliku od iPhonea  !!!  iPhone je sporiji i ima neprecizniji touch schreen, tako da sto se mene tice, iPhone je kurac za Htc. IPHone je precijenjen jer je trazen i svi misle da su face ako imaju to govno..... Jedina prednost Iphonea u odnosu na HTC je sto ima bolju bateriji. I jos jedna vazna stvar, za sinkronizaciju iPhonea s kompjuterom, moras skidat iTunes koji ima oko 3,5GB i uspori laptop ko da si kupija yugo!

hvala  :DD: :DD: :DD:

Sve sam mogao prešutit, al da iPhone imam neprecizan touchscreen....molim vas.

Imam iPhone od prve serije, sad imam 3GS, tko korisit telefon za posao, nema boljeg.

Tko ima znanje da ga koristi, može s njim sve.

A ovo je Uzzyev komentar 4-etvorke:

Eto ljudi i to se dogodilo,Uzzy je iskeširao lovicu za iPhone 4
Šta rec,ovo je Alfa,Honda,Porsche i Lotus u jednom,svi ti hteceovci,samsunzi ku.ci palci su smjesni u usporedbi sa ovim,VRH   
" suknjice kratke pa pokrivaju kao i alfin fabricki branik sto pokriva zadnji deo auta,vidi se do prednjeg lonca,tako i ove a kad dignu ruke da se vesele,kao na naglom kocenju,vidi se ceo patos,do motora ha,ha,ha "

Offline Grdi

• 3.0
  • Giulia Veloce
« Odgovori #10314 : Sri 21:56:38 21.09.2011. »
ja koristim telefon za posao i iPhone nije najbolji odabir, prvenstveno zbog tipkovnice, zato imam Nokiu E7, a i zbog RF dijela telefona koji je meni jako bitan, a tu su i iPhone i Andoridi truba i to zesca

iPhone da je dobar, dobar je  :nod: narocito za multimediu i zajebanciju isto kao i HTC, Samsung i slicni Andoridi

Offline majstor75

• 3.0
  • lipo ide zadovoljan sam
    • http://www.facebook.com/mario.jurlina
« Odgovori #10315 : Sri 22:44:03 21.09.2011. »
Sve sam mogao prešutit, al da iPhone imam neprecizan touchscreen....molim vas.

Imam iPhone od prve serije, sad imam 3GS, tko korisit telefon za posao, nema boljeg.

Tko ima znanje da ga koristi, može s njim sve.

A ovo je Uzzyev komentar 4-etvorke:

Eto ljudi i to se dogodilo,Uzzy je iskeširao lovicu za iPhone 4
Šta rec,ovo je Alfa,Honda,Porsche i Lotus u jednom,svi ti hteceovci,samsunzi ku.ci palci su smjesni u usporedbi sa ovim,VRH   
ž

nije on neprecizan toliko koliko ti moraju svaki put biti čiste ruke i ful čist display! i neprecizniji je od htc a! to je moje mišljenje ako sam nekoga uvrijedio ja se ispričavam!!!
Alfa se lako zgadi čoviku ako nema pravog majstora jer su jako specifične i skupe za odrzavanje...  by Nikola Božić

Offline TNT

• Il Capo Di Tutti Capi
  • 3.7
« Odgovori #10316 : Sri 23:24:53 21.09.2011. »
jebale vas te igracke, nije vam 75ica dosta?

Offline rogi75ri

• 3.0
« Odgovori #10317 : Sri 23:31:22 21.09.2011. »
swift 4x4 je igracka  :slin: :slin: :slin: :slin:
CH style

Offline z3kan

• 3.5
  • Jazo Đedai
« Odgovori #10318 : Čet 22:45:58 22.09.2011. »
 :DD: :DD: :DD: fast food u albaniji  :DD: :DD: :DD:

Offline rogi75ri

• 3.0
« Odgovori #10319 : Čet 23:04:02 22.09.2011. »
evo koja slika s putovanja danas u Pulu...islo se nesto vidjet...a sutra i pazarit  :hm: :zvizd:

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us
CH style