0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Div: Mozhesh li da pokrenes posebnu temu vezanu za 24v i malo razradis te "sitnice koje zivot znace"?
Javi sve sta ti treba pa cemo pronaci, nemas brige
Evo COPY-PASTE posta koji sam stavio na alfiste.hrEvo, da te malo razveselim!I to s tim što nisi kupio ovu Alfu 164 u SUPER stanju i sa svim računima sa servisa....Auto je od prodaje bez problema napravio ravno cca 800km....a onda počinje....-Razletilo se kvačilo, tj. rasuo se potisni ležaj (koji je navodno promijenjen prije 4. godine i 30-ak tisuća kilometara skupa s kvačilom--malo sutra) Komad je na autu vjerovatno od predprošlog vlasnika.To je promjenjeno....i to bi progutao, da prilikom zamjene seta kvačila nismo primjetili nešto što nema logike na autu koje je servisirano u "ovlaštenim servisima"...karter je zadihtan diht-masom bez dihtunga i to je tek uvertira.Krenulo se doma iz Zagreba prema Metkoviću, a stiglo se ravno do Ravče.Razlog : na UREDNO SERVISIRANOM autu ZABLOKIRAO je motor!Ulja ima do vrha , temperatura motora je bila 85-90'C, tlak ulja 4-6 bara, putna brzina je bila oko 140kmh, izlazi se s autoputa i motor KREPA.E sad, dragi moji svi koji prodajete auta...bez obzira na cijenu...Ako nam već prodajete MUDA POD BUBREGE, bar imajte obraza reć da bi se HITNO trebalo presložiti motor i da je zbog toga cijena 2900 eura, pa da tim autom ne krećemo na put i ne riskiramo glave naših najmilijh, jer da je motor blokirao u preticanju kamiona na magistrali i da se dogodilo najgore, ne bi vam NITKO pomogao.Ja Alfu volim i neću ju mijenat, ali ovakva sranja nisu potrebna, jer bi mi auto uzeli i da nam se reklo da je radilica prozviždala i da se za 500kn promjenilo leteće ležajeve i promijenilo ulje i žvakom zalijepilo karter, da bi se auto uvalilo nekoj "budali".Mislim da je svaki idući komentar suvišan.Auto će se sutra došlepati doma, a motor će se slagat u Zagrebu skroz na novo....ali...bar smo mogli proći bez sranja i troškova šlepa, da je bilo bar malo ljudskosti.-------------------------------------------------------------------------------------------Kad vidim šta je, stavim slike.Ako imate ideje za dijelove, javite.