Autor Tema: 164 24v  (Posjeta: 11924 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

div

• Gost
Odg: 164 24v
« Odgovori #45 : Ned 18:45:48 18.01.2009. »
Div: Mozhesh li da pokrenes posebnu temu vezanu za 24v i malo razradis te "sitnice koje zivot znace"?  :D:

a čuj ima toga puno za pisat, najbolje ti napiši šta te zanima  :bok:

Offline TNT

• Il Capo Di Tutti Capi
  • 3.7
« Odgovori #46 : Uto 04:13:19 20.01.2009. »
evo sta rec, krenuli u podne i zavrsili u pol 4 ujutro. do jaja  :bravo:

prvo smo rastavili sve i kako je krenulo sve brzo odlucili smo otic na rucak i tamo smo se zadrzali oko sat vremena. dosli nazad. taman stigo set kvacila. poceli montirat oko 18 sati. i sve super dok nismo dosli do uglavljivanja druk lezaja u korpu. i nece. skidaj getribu. gledamo i razmisljamo. popigali uha od lezaja. izravnamo i opet. i nece. sad vec gledamo koji kurac. skidaj getribu opet. pogledamo druk lezaj i poceo bit sumnjiv. uglavnom ima neka konusna zastitna plastika koje bila kontra okrenuta i zato nije mogao sjest lezaj u korpu. okrenuli ga i super, sjeo iz prve i radi.  :yahoo:  . likovi koji slazu valeo kvacila su ga krivo okrenuli.  :joj:

najvise vremena smo popusili na skidanju i stavljanju sarafa od anlasera, i to gornjeg. i malo nas je prcala poluosovina kod metanja getribe. bilo je jos par zajebanih sarafa ali onaj od anlasera ce mi ostat u sjecanju.

ruke su  mi ko da sam se borio, ne s mackom nego s tigrom

evo slikice

[privitak je izbrisao admin]

Offline marac_kc

• 3.0
  • Hell was full so i came back
« Odgovori #47 : Uto 07:57:03 20.01.2009. »
Ja to nebi radio ni kod sebe na grabi a kamoli u toj garaži bez grabe,  :joj:, divim vam se  :good:

Offline Nikola Bozic

• 3.0
« Odgovori #48 : Uto 15:06:28 20.01.2009. »
I dali je 164 na kraju ipak Alfa ili donator organa??????????????????????
By Alfa 75:"Samo vi čekajte da grožđe dozori,Alfe se beru brzo i bez puno priče !!!"

Offline TNT

• Il Capo Di Tutti Capi
  • 3.7
« Odgovori #49 : Uto 16:18:27 20.01.2009. »
dosli smo u napast da metnemo karter i zvono od 75ice  :DD:

Offline JureMTK

• Consigliere
  • 3.0
  • Mala garava
    • Alfa 75
« Odgovori #50 : Uto 19:24:44 20.01.2009. »
Evo COPY-PASTE posta koji sam stavio na alfiste.hr

Evo, da te malo razveselim!

I to s tim što nisi kupio ovu Alfu 164 u SUPER stanju i sa svim računima sa servisa....
Auto je od prodaje bez problema napravio ravno cca 800km....a onda počinje....

-Razletilo se kvačilo, tj. rasuo se potisni ležaj (koji je navodno promijenjen prije 4. godine i 30-ak tisuća kilometara skupa s kvačilom--malo sutra)
 Komad je na autu vjerovatno od predprošlog vlasnika.

To je promjenjeno....i to bi progutao, da prilikom zamjene seta kvačila nismo primjetili nešto što nema logike na autu koje je servisirano u "ovlaštenim servisima"...karter je zadihtan diht-masom bez dihtunga i to je tek uvertira.

Krenulo se doma iz Zagreba prema Metkoviću, a stiglo se ravno do Ravče.

Razlog :  na UREDNO SERVISIRANOM autu ZABLOKIRAO je motor!

Ulja ima do vrha , temperatura motora je bila 85-90'C, tlak ulja 4-6 bara, putna brzina je bila oko 140kmh,  izlazi se s autoputa i motor KREPA.

E sad, dragi moji svi koji prodajete auta...bez obzira na cijenu...

Ako nam već prodajete MUDA POD BUBREGE, bar imajte obraza reć da bi se HITNO trebalo presložiti motor i da je zbog toga cijena 2900 eura, pa da tim autom ne krećemo na put i ne riskiramo glave naših najmilijh, jer da je motor blokirao u preticanju kamiona na magistrali i da se dogodilo najgore, ne bi vam NITKO pomogao.
Ja Alfu volim i neću ju mijenat, ali ovakva sranja nisu potrebna, jer bi mi auto uzeli i da nam se reklo da je radilica prozviždala i da se za 500kn promjenilo leteće ležajeve i promijenilo ulje i žvakom zalijepilo karter, da bi se auto uvalilo nekoj "budali".

Mislim da je svaki idući komentar suvišan.
Auto će se sutra došlepati doma, a motor će se slagat u Zagrebu skroz na novo....ali...bar smo mogli proći bez sranja i troškova šlepa, da je bilo bar malo ljudskosti.

-------------------------------------------------------------------------------------------

Kad vidim šta je, stavim slike.
Ako imate ideje za dijelove, javite.
" suknjice kratke pa pokrivaju kao i alfin fabricki branik sto pokriva zadnji deo auta,vidi se do prednjeg lonca,tako i ove a kad dignu ruke da se vesele,kao na naglom kocenju,vidi se ceo patos,do motora ha,ha,ha "

Offline zggtv6

• 2.5
  • **
« Odgovori #51 : Uto 19:28:48 20.01.2009. »
Javi sve sta ti treba pa cemo pronaci, nemas brige  ;)

Offline JureMTK

• Consigliere
  • 3.0
  • Mala garava
    • Alfa 75
« Odgovori #52 : Uto 19:30:45 20.01.2009. »

E, frende, HVALA!!!
Kad budem u ZG idući put, vodim te na piće
" suknjice kratke pa pokrivaju kao i alfin fabricki branik sto pokriva zadnji deo auta,vidi se do prednjeg lonca,tako i ove a kad dignu ruke da se vesele,kao na naglom kocenju,vidi se ceo patos,do motora ha,ha,ha "

Offline ciccio-75

• 3.0
  • low rider
« Odgovori #53 : Uto 20:03:22 20.01.2009. »
javi sta vam treba pa da i ja tu u istri pogledam.......mozda se piknu dijelovi jeftinije.....a moze i trieste...

jebiga bas mi je zao......a mislio sam da ste super auto piknuli.....
a moj stari uzeo kappu 3.0 24v za 10000 kuna i ni greske do sad eto 40000km...u nekih 6 mjeseci....

Offline Abarth

• 2.0
  • **
« Odgovori #54 : Uto 20:08:06 20.01.2009. »
10000kn :82:

Uzzy

• Gost
« Odgovori #55 : Uto 20:23:35 20.01.2009. »
U jebo te,mogu zamislit kako ti je bilo  :tres: :tres: :tres:

Offline marac_kc

• 3.0
  • Hell was full so i came back
« Odgovori #56 : Uto 20:24:05 20.01.2009. »
Svaki polovan auto je mačka u vreći, bio on od mene, tebe ili njega...

Moj kum je kupio auto od mog naj boljeg frenda, auto uredno servisiran kod mene 3 godine, ništa rađeno sve 5, dan prije ja i taj frend vozili taj auto oko 180km/h, niti je dimio niti je cukao ništa se nije moglo naslutit da će prolupat i okrenut leteći ležaj sljedeći dan, pola sata nakon kupnje....

Ja ispo posran, ovi se kriš kraš posvadili, odjebo me frend jer ga brat od kuma htio izrokat šakom, situacija se smirila tek nakon godinu dana kad sam uspio nabaviti radilicu za to vozilo, a napetost se i dalje osjeća kada se spomene ta tema...

Nisi jedini kojem se tako nešto dogodilo, bilo to namjerno ili ne, znam kako ti je sad, pomoći čemo svi zajedno, a ako je neko kriv, nadam se da će krivac biti toliko jak javit ti se i ispričat svoju stranu priće, i ponudit kompromisno rješenje problema...

Offline TNT

• Il Capo Di Tutti Capi
  • 3.7
« Odgovori #57 : Uto 20:33:07 20.01.2009. »
imas pravo. nema potrebe dizat frku dok se ne vidi sta je zaista.

Offline RUDI-Zd 75

• 3.0
  • -Volim Alfe 75.....
« Odgovori #58 : Uto 23:34:35 20.01.2009. »

-Možeš i na Zadrane računat!!!

-A što reći..... :tres: :tres:
-Alfa Romeo 75 3.0 V6 EVOLUZIONE
-Alfa Romeo 75 2.0 TS x3
-Alfa Romeo 75 1.8T -America
-Alfa Romeo 75 2.4 TD (3,0 V6),(2,5 V6)..?
-Alfa Romeo 75 1,6
-Alfa Romeo 155 2.5 V6....
-Alfa Romeo 156 SW 1.9JTD
-Vespa PX200E  x3
-Vespa 125P

div

• Gost
« Odgovori #59 : Pet 18:53:50 23.01.2009. »
Evo COPY-PASTE posta koji sam stavio na alfiste.hr

Evo, da te malo razveselim!

I to s tim što nisi kupio ovu Alfu 164 u SUPER stanju i sa svim računima sa servisa....
Auto je od prodaje bez problema napravio ravno cca 800km....a onda počinje....

-Razletilo se kvačilo, tj. rasuo se potisni ležaj (koji je navodno promijenjen prije 4. godine i 30-ak tisuća kilometara skupa s kvačilom--malo sutra)
 Komad je na autu vjerovatno od predprošlog vlasnika.

To je promjenjeno....i to bi progutao, da prilikom zamjene seta kvačila nismo primjetili nešto što nema logike na autu koje je servisirano u "ovlaštenim servisima"...karter je zadihtan diht-masom bez dihtunga i to je tek uvertira.

Krenulo se doma iz Zagreba prema Metkoviću, a stiglo se ravno do Ravče.

Razlog :  na UREDNO SERVISIRANOM autu ZABLOKIRAO je motor!

Ulja ima do vrha , temperatura motora je bila 85-90'C, tlak ulja 4-6 bara, putna brzina je bila oko 140kmh,  izlazi se s autoputa i motor KREPA.

E sad, dragi moji svi koji prodajete auta...bez obzira na cijenu...

Ako nam već prodajete MUDA POD BUBREGE, bar imajte obraza reć da bi se HITNO trebalo presložiti motor i da je zbog toga cijena 2900 eura, pa da tim autom ne krećemo na put i ne riskiramo glave naših najmilijh, jer da je motor blokirao u preticanju kamiona na magistrali i da se dogodilo najgore, ne bi vam NITKO pomogao.
Ja Alfu volim i neću ju mijenat, ali ovakva sranja nisu potrebna, jer bi mi auto uzeli i da nam se reklo da je radilica prozviždala i da se za 500kn promjenilo leteće ležajeve i promijenilo ulje i žvakom zalijepilo karter, da bi se auto uvalilo nekoj "budali".

Mislim da je svaki idući komentar suvišan.
Auto će se sutra došlepati doma, a motor će se slagat u Zagrebu skroz na novo....ali...bar smo mogli proći bez sranja i troškova šlepa, da je bilo bar malo ljudskosti.

-------------------------------------------------------------------------------------------

Kad vidim šta je, stavim slike.
Ako imate ideje za dijelove, javite.

Hm, inače na karteru ne postoji dihtung već kanal za diht masu. Rijetkost je da radilica nastrada na tom autu( ono sa letećima), vjerujem da znam šta se desilo.(izgorio ventil pao na klip pa onda shit = uvelike je pomogla ispušna grana koja je puštala ).ali me najviše boli kad vidim
kako su lagali za kvačilo..a tek plin kako je ugrađen bio  :tuga: ak će tre :bok:bat pomoć javite se