0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Pričaju dvije plavuše.Prva: Volim ga.Druga: Pa reci mu.Prva: Mu. Ide narkoman ulicom i prskaprskalicom. Prilazi mu čovjek i pita:- Što prskaš, sinko?- Prskam protiv krokodila.- Ali ovdje nema krokodila.- Pa nema kad ja prskam. Koja je razlika između konobara i ginekologa?- Nema nikakve razlike, obojica rade tamo gdje se drugi zabavljaju. Na vratima neba stoji jedan jako ljut čovjek i urla:- Pa što se događa? Što ja tu radim? Pogledajte me! Imam 35 godina, ne pušim, ne pijem, juče sam rano legao u krevet i sad sam tu pred vama! Sigurno je neka greška! Molim vas da provjerite!- Još nam se nikada nije dogodila greška! - odgovori Sveti Petar - Ali provjerit ću. Kako se zovete? - Morić. Tomislav Morić.- Koje vam je zanimanje?- Automehaničar.- Ah, da, evo, našao sam vas. Tomislav Morić, automehaničar. E, pa, gospodine Moriću, prema našim podacima vi ste umrli od starosti.- Od starosti?- Nemoguće! Pa imam samo 35 godina!- Pa ne znam. - odgovori sveti Petar - Zbrojili smo sve sate rada koje ste zaračunali mušterijama i to ispada 123 godine.
http://img43.imageshack.us/img43/9624/42722745078535832593318.png