Autor Tema: Imaginarni Auto  (Posjeta: 126401 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline jakov

• 2.5
  • **
  • Nikad Siti, Uvijek Zedni
Odg: Imaginarni Auto
« Odgovori #60 : Sri 19:29:26 11.07.2012. »
rece veliki expert za Grobnik i grobnicarenje  :DD:

a narucuje fiberglass haubu  :DD: :DD:

bio sam jucer kod marinera za moju fiberglas haubu. nije jos gotova ali sam si dogovorio pojacanje napred da se odradi i da napravi mi prihvat za skare + 200 kunica

sutra ide druga letva na moju (hvala Marine  :good:) i novi lezaji prednjih kotaca. kupio sam u SKF-u tu u rijeci, platio am 140-tak kuna par, bila me vec paranoja oprala da necu to moci naci. sad jedva cekam tu drugu letvu da mi se malo smiri prednji kraj u zavojima jer mi previse mjesi ovako

nadam se da ce se netko smilovati i poslat mi nosac pumpe za servo  :zvizd:

i ful sam si happy jer mi 159 2.4 ne bjezi uzbrdo (bar dok limitator ne zaustavi zabavu)
Clint: "Svatko ima pravo jednom u zivotu ispast naivcina"

Offline Interceptor

• 3.0
« Odgovori #61 : Čet 09:52:19 12.07.2012. »
sta ležaji 140 kn po kotaču? a je to baš za 75-icu sa simeringom ili ležaj po uzorku?

Offline jakov

• 2.5
  • **
« Odgovori #62 : Čet 13:50:14 12.07.2012. »
sta ležaji 140 kn po kotaču? a je to baš za 75-icu sa simeringom ili ležaj po uzorku?

hm... zbog moje tehnicke maloumnosti moram priznati da ne razumijem pitanje. trazio sam lezaj po trgovinama u rijeci, nisam mogao naci pa mi je Marin preporucio da skocim do SKF-a na martinkovcu iza one europetrolove pumpe. tamo sam rekao da mi treba lezaj za 75-icu, pitao me covjek dal mi trebaju oba, ja rekao da (nisam imao pojma da su dva po kotacu) i to je 140 kuna. mogu ih slikati pa tu uploadat sliku

pitao sam dal da ih uzmem vise jer mozda nestanu, rekao je da ce ih biti sigurno jos jer jedan ide na neki golf a drugi na neki renault pa da nece nestati sigurno

Offline JureMTK

• Consigliere
  • 3.0
  • Mala garava
    • Alfa 75
« Odgovori #63 : Čet 14:56:15 12.07.2012. »
Ma pitao te jesi to kupio u setu kao VBK (vehice bearing kit u kojem je i semering) ili komad po komad u rifuzi po broju.

" suknjice kratke pa pokrivaju kao i alfin fabricki branik sto pokriva zadnji deo auta,vidi se do prednjeg lonca,tako i ove a kad dignu ruke da se vesele,kao na naglom kocenju,vidi se ceo patos,do motora ha,ha,ha "

Offline jakov

• 2.5
  • **
« Odgovori #64 : Čet 17:22:58 12.07.2012. »
rifuzo, dva lezaja, svaki u svojoj kutiji. jel treba i semering sada traziti?

Offline Interceptor

• 3.0
« Odgovori #65 : Čet 20:28:00 12.07.2012. »
rifuzo, dva lezaja, svaki u svojoj kutiji. jel treba i semering sada traziti?

Pa da jer vjerojatno ovi na autu nisu dobri nakon 20 godina, a oni štite ležaje od vode i blata. A i kad se budu skidali za ubacit ležaje vjerojatno će se oštetit. Probaj doznat mjere, smjer vrtnje koji pišu na simeringu i OEM broj  pa po tome pitat u Lageros. Vjerujem da toga ima. A možda ima i u PKL-u, al ne da bude industrijski univerzalni samo da odgovara po mjerama, nego baš simering od ležaja za AR75.
« Zadnja izmjena: Čet 20:40:41 12.07.2012. Interceptor »

Offline sale75

• 3.0
  • alfetta 2.0
« Odgovori #66 : Čet 21:19:19 12.07.2012. »
ja skinem sa starog ležaja ako na novom nema i to je to  :nod: samo nesmiješ brenerom zagrijavat ak neide van ležaj

Offline JureMTK

• Consigliere
  • 3.0
  • Mala garava
    • Alfa 75
« Odgovori #67 : Pet 09:13:06 13.07.2012. »
ja skinem sa starog ležaja ako na novom nema i to je to  :nod: samo nesmiješ brenerom zagrijavat ak neide van ležaj

Do sada sam ih se namijenjao mašala i nikad nisam stavio nazad novi ležaj i stari semering...

Imaš ih u svakom dućanu koji prodaje ležaje....skineš broj sa starog i po broju dobiješ drugi.
" suknjice kratke pa pokrivaju kao i alfin fabricki branik sto pokriva zadnji deo auta,vidi se do prednjeg lonca,tako i ove a kad dignu ruke da se vesele,kao na naglom kocenju,vidi se ceo patos,do motora ha,ha,ha "

Offline sale75

• 3.0
  • alfetta 2.0
« Odgovori #68 : Pet 10:28:10 13.07.2012. »
naravno da je bolje stavit novi,ali meni se nije dalo tražit i sa starim je radilo dobro

Offline jakov

• 2.5
  • **
« Odgovori #69 : Sub 11:54:48 28.07.2012. »
jos uvijek nisam nista na autu dirao, kardan i lupka kad stisnem gas, lezaj napred se cuje, letva ima lufta...  :zvizd:

nego danas mi je puknuo film, neda mi se vise gledati fleku od benzina ispod auta i cura mi stalno prigivara za miris benzina u autu...

je ima tko dobar rezervar od 2.0 t.s.-a?? hitnoooo

Offline Isus

• 3.0
  • Internet mehaničar
« Odgovori #70 : Sub 21:03:04 28.07.2012. »
a gdje ti curi? Jel znaš? da nije lajtung neki?
Za nuzdu mozes zet i od diesela ili ie.
stojadin, milicija edišn

Offline jakov

• 2.5
  • **
« Odgovori #71 : Sub 22:08:08 28.07.2012. »
a gdje ti curi? Jel znaš? da nije lajtung neki?
Za nuzdu mozes zet i od diesela ili ie.

kazu da od diesela ima neke nuspojave kakve ima grdi pa mora uvijek imati pola tanka u autu inace trokira. glupo mi sada mjenjati na neki drugi sistem kad vec sam kupio rezervnu pumpu benzina

pusta mi rezervar na varu koliko sam skuzio mehanicara, moram stalno na rezervi voziti jer mi je muka gledati lokvu na podu. pusta mi isto i na plovku jer se ona brtva raspala

Offline z3kan

• 3.5
  • Jazo Đedai
« Odgovori #72 : Sub 23:37:17 28.07.2012. »
Ako nenadjes nis kod nad imas na ebay.co.uk jedan pa si pogedaj,upises u search alfa 75 i scrolaj

Offline TNT

• Il Capo Di Tutti Capi
  • 3.7
« Odgovori #73 : Ned 11:59:49 29.07.2012. »
za prvu ruku mozes sve oprat brake cleanerom i zatrpat tekucim metalom.

Offline jakov

• 2.5
  • **
« Odgovori #74 : Pon 17:11:30 30.07.2012. »
evo danas izgubio jedini kljuc od auta, negdje mi ispao valjda nemam pojma  :tres: :tres: :tres:

ja cu se ubiti