Autor Tema: Imaginarni Auto  (Posjeta: 126398 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Ery

• 2.0
  • **
  • Seljačina
    • Papak rejsing
Odg: Imaginarni Auto
« Odgovori #45 : Sri 13:20:43 27.06.2012. »
ma jebo sve gevinde i sranja....
75ica je totalno smeće i totalno nekonkurentna po pitanju vožnje na grobniku, i nema nikakvog smisla slagati je za grobnik.
Kupiš B6 i šta te briga.

Offline jakov

• 2.5
  • **
  • Nikad Siti, Uvijek Zedni
« Odgovori #46 : Sri 14:31:27 27.06.2012. »
samo problemi  :DD:

odzdravlja te Nevio iz ruzic auta

Čisto pošto mi se ne da raspravljati,
sad znam da će se mnogi koji su natresli goleme pare i završili 10 fakulteta uvrijediti i iznervirati na moju izjavu.....

Ali budimo realni, od najbrže 75ice na forumu, jedno 4-5 sec je brži Yugo hibrid 1100ccm sa jednogrlim karbom 32mm

ma nebi bas rekao da yugici idu toliko, bio sam gore za vikend. idu oko 2:02, kao moja serijala 156-ica
ali nemozes ni usporedivat auto koji je potpuno prepravljen za trke sa onima koji su jos u procesu i u kojima ima potenciala. jugicima samo ovaj mjenjac daje par sekundi, a svi znamo valjda koliko dode pravi mjenjac za 75-icu...

znaš kako ćeš..

sidni u auto u nedilju i dođi vamo i idemo se vozit i uspoređivat.....

na mome autu su standardne torzije i podesivi amortizeri (podešeni na tvrdo) a na zadnjem kraju sport-opruge sa istim amortizerima pa ćeš moć vidit.......

........ionako nema nikakvih susreta.......  :D:

pa vjerovatno ce i biti tako. evo Fabrizio ima b6, ti OSRAV, netko ce se valjda naci sa Konijima  :D:

ma ima vremena do toga ali mislim da ce ici B6 na auto (ili nesto u tom "cestovnom" stilu)

kupio sam neku ful sintetiku tutelu za mjenjac, 90 kuna litra (-15%), valjda ce biti cemu..

Clint: "Svatko ima pravo jednom u zivotu ispast naivcina"

Offline Ery

• 2.0
  • **
  • Seljačina
    • Papak rejsing
« Odgovori #47 : Sri 14:48:27 27.06.2012. »
nisam ja rekao da 156ica to ne može.
Dosta serijskih auta rade to vrijeme....
Samo mi nema smisla natući se gomilu para u 75icu i misliti da je konkurentna i bitan auto na grobniku.
Stojadin k'o stojadin.
treba to složiti što bolje za male pare i zaboraviti na vrijeme, uživati, voziti se sa stojadinima na stazi...

Offline jakov

• 2.5
  • **
« Odgovori #48 : Sri 15:41:10 27.06.2012. »
nije bitno toliko vrijeme nego osjecaj u voznji. trenutno mi je 75-ica sporija od 156-ice na bilo kojoj ozbiljnijoj cesti ali nije u tome bit. nisam sjeo u nju evo do danas jer mi je postala besmislena. sta ces da ide brze kad je feeling bezveze. mislim, da se razumijemo, neznam ja jos ovo voziti kako treba i ima par tih sitnica za rjesiti da se opustim i dobim osjecaj.

ovdje neki decki preporucuje gewinde ne zbog vremena na grobniku nego zbog voznje same kao takve.

isto tako nema mi smisla rasprava o kolicini utucenih para. mozes dat 30 000 eura za dobar M3 ili za te pare napraviti 75-icu da bude konkuretna. nemozes imati brz auto za malo para i isto tako nemozes kritizirati ljude koji ne zele udrobiti taj novac u neki drugi auto nego zele imati brzu alfu

nisam niciji sin, niti imam 2 faksa nego sam imao srece da sa srednjom imam dobru placu, i zasto bi se osjecao krivo jer mi nije problem dati neki odredeni novac za neki odredeni dio?

Offline z3kan

• 3.5
  • Jazo Đedai
« Odgovori #49 : Sri 17:48:10 27.06.2012. »
koji vam je jazavci  :82: malo sunce lupilo u glavu ludu a  :82: :lud:

ajte u offtopic dalje se raspravljat ... a Jakov neka stavi što želi na auto

napišite čoeku vaše iskustvo sa određenim djelovima pa neka nađe neko rješenje i bok ...

Offline fjs

• 2.5
  • **
  • ilitiga FIS X
« Odgovori #50 : Sri 17:54:11 27.06.2012. »
odgovore šta da stavi na auto je već dobio, ponudilo mu se da dođe i proba kakvi su osjećaji... a dalje je nastao problem u izgubljenom vremenu i vremenskim zonama  :zvizd:
men' pop't pi'u ki pi'u pop't

ja: ajmo sist u kamion pa cemo svratit kupit burek
on: necu ja gladan sidat u kamion

Offline jakov

• 2.5
  • **
« Odgovori #51 : Sri 18:55:59 27.06.2012. »
odgovore šta da stavi na auto je već dobio, ponudilo mu se da dođe i proba kakvi su osjećaji... a dalje je nastao problem u izgubljenom vremenu i vremenskim zonama  :zvizd:

ostalo mi je jos jedno pitanje neodgovoreno, to za torzije napred. kako se manifestira premekana torzija? recimo da ostane ova i stavim B6, dal je problem samo u naginjanju i poniranju kao da imam premekane opruge ili povlaci neke zakucastije probleme?

Offline z3kan

• 3.5
  • Jazo Đedai
« Odgovori #52 : Sri 19:55:50 27.06.2012. »
ma nikakve probleme nemaš sa torzijama ... ja imam iste takve i b6 i V6 u nosu i dobro je ... ajd po amortizere i gas  :super:

Offline Nikola Bozic

• 3.0
« Odgovori #53 : Sri 23:16:22 27.06.2012. »
Alfa 75 je hobi za cili zivot.Polako i bice sve o.k.

Auto je prva liga,samo naprid.
By Alfa 75:"Samo vi čekajte da grožđe dozori,Alfe se beru brzo i bez puno priče !!!"

Offline jakov

• 2.5
  • **
« Odgovori #54 : Pon 19:02:09 02.07.2012. »
doslo mi auto sa sistematskog pregleda, promjenjena sva ulja i voda, manzeta, krajnik spone koji je pukao prilikom demontaze i tako te neke sitnice

letva volana mi je izgleda lagano u banani, ima lufta unutra, pusta mi rezervar na spoju i raspala mi se neka gumice koja ide kod plovka. sa pumpom goriva je sve ok tako da je ostala za rezervu..

sad, pitanja: letva volana, se moze gdje to naci novo ili u perfektnom stanju? isto takvo pitanje za rezervar i taj sistem plovka

trebam i jedan lezaj napred lijevo promjenit, sutra idem ponovo trap nastelati i to je to

Offline z3kan

• 3.5
  • Jazo Đedai
« Odgovori #55 : Pon 19:17:00 02.07.2012. »
Letvu repariras kod nas u hr,novih nevjerujem da ima,rezervar treba skinuti dole i vidjeti jel se da to spasiti,ako ne onda se javis grdome da te ukljuci u izradu nekakvog rezervara,plovak imas na talijanskom ebayu za 40 eura i treba vidjeti jel dostavlja u hr al to ti je sve banana ako ides raditi novi tank jer to imas sve sa novim tankom

Offline jakov

• 2.5
  • **
« Odgovori #56 : Pon 19:21:31 02.07.2012. »
hmmm.... problem je sa letvom, koliko sam skuzio, da se neda otvarati a sumnja se na njenu unutrasnjost. sad neznam dal se to da reparirati ili ne. bilo bi naravno super da se da pa da nabavim drugu i posaljem je gore u zg i gotovo. gore kod vas ima neka firma, koliko se sjecam, koja to radi dobro cak i neku garanciju nude valjda.

to sa drugim rezervarom, vidio sam temu ali nisam siguran dal se to mrda sta, javit cu se Grdom pa cu vidjeti za dalje

Offline z3kan

• 3.5
  • Jazo Đedai
« Odgovori #57 : Pon 19:30:14 02.07.2012. »
neznam zašto se nebi mogla letva reparirati ... uostalom nisam to nikad radio pa ti možda nisam ja prava osoba da ti govori o tome kako i što ... al neka logika mi govori da se može reparirati ... ima na njuškalu par firmi koje repariraju letve i daju garanciju

Offline jakov

• 2.5
  • **
« Odgovori #58 : Pon 19:36:16 02.07.2012. »
a nista onda, idem se voziti dok nije sve iscurilo vanka  :zvizd:   :D:

Offline Grdi

• 3.0
  • Giulia Veloce
« Odgovori #59 : Pon 19:49:10 02.07.2012. »
ma jebo sve gevinde i sranja....
75ica je totalno smeće i totalno nekonkurentna po pitanju vožnje na grobniku, i nema nikakvog smisla slagati je za grobnik.
Kupiš B6 i šta te briga.

rece veliki expert za Grobnik i grobnicarenje  :DD:

a narucuje fiberglass haubu  :DD: :DD:
« Zadnja izmjena: Pon 19:49:47 02.07.2012. Grdi »