0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Ta tropolna žica sa carbova ti je od ekonoma i nebi smjela imat veze sa problemima sa paljenjem.
Ma karb ti nema TPS, to je neka fora bila kao da pokazuje potrošnju na tabli, paila bi lampice (kao fol koliko troši) i neku strelicu kad bi trbalo šaltat u višu!Nema ti to nikakve veze za radom motora.Možda nije u fazi dobro, možda svjećice nisu dobre za taj auto (to je meni bio najčešći problem na takvom motoru).Možda si negdje gricnuo kablove od svjećica....A možda te zajebaje i pick-up na razvodniku...Puno je toga za proć, pa po redu!!! Uslikacu pa ce se vidjet. Ja mislim isto da je oko razvodnika samog nesto jer ima malo vise lufta osovina raz. cini se vise nego sto bi trebalo. A sve te zice na od pikapa pa nadalje su mijenjane ,petljane ,letovane .... da mi je neki razvodnik 100% ispravan valjalo bi mi pravo.
Pogledaj razvodnik paljenja halov davac ona mala crna kockica unutra on ti je ispod onih vagica
Pogledaj broj na njemu obicno je Bosch-----
Imaš kupit električne pumpe za karbove, lakše nego se zajebavat sa pumpom za injection.