sta bi na kraju jel proradi,hoce da cuka kad je prerano paljenje,dovedi prvi klip u gornju mrtvu tacku i na razvodniku vidi dal se pogadja sa mestom gde ti dodje prvi ili cetvrti kabal,dovedi razvodnik priblizno,proveri dal ti redosled paljenja dobar,1342
kad redosled nije dobar na dva hoce da tuce jer pali kad ne treba,a ako puca i nece da upali zameni samo mesta dijagonalno na kapi,jer kad je prvi na paljenju baci varnicu na cetvrtom i obrnuto,proveri,sa ogromnim luftovima u maloj pesnici ne cuka jako,sitno se cuje na leru
sve ja to postimam kako ide 1342 ,kablovi na mjestu,pa zarez na razvodniku sa centar-linijom kroz razvodnu ruku pretpaljenje znaci sve !. ali kad odstoji auto nece da baci varnicu

bez da ja zavrtim razvodnik i onda upali. a zna se i okrenut ruka za 90 stepeni jer ima osovina uzduznog lufta ! naravno kad se natjera u visoke okretaje . po meni je do namotaja u razvodniku kojeg nemam drugog ili do kabla sto ide na modul koji je isto tako gdje je tu je. fali mi tih par dijelova jbg ... razvodnik ,kabal ko da su od space shutlea jbt ...