Autor Tema: Skala 75 TS  (Posjeta: 154774 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Igica

• 2.5
  • **
  • Alfa 146, Punto II crnodimac
Odg: Skala 75 TS
« Odgovori #690 : Pon 00:35:27 18.07.2011. »
Isus ubit ćeš se

Offline Isus

• 3.0
  • Internet mehaničar
« Odgovori #691 : Pon 08:20:06 18.07.2011. »
evo nažalost je ARC proradio, išao sam srediti uplajač i od onda mi ARC blinka, javlja pregorenu štop lampu ( otom potom) al ono kaj me najviše nervira je da pokazuje potoršene pločice.
Prije nije jer je bilo odštekano,i kratko spojeno al sad i odštekavanje i spajanje i sve ne pomaže.

kak prebrikat signal za pločice? da mi arc ne ide na nerve titranjem pred očima...
« Zadnja izmjena: Pon 08:22:14 18.07.2011. Isus »
stojadin, milicija edišn

Offline majstor75

• 3.0
  • lipo ide zadovoljan sam
    • http://www.facebook.com/mario.jurlina
« Odgovori #692 : Pon 08:52:47 18.07.2011. »
evo nažalost je ARC proradio, išao sam srediti uplajač i od onda mi ARC blinka, javlja pregorenu štop lampu ( otom potom) al ono kaj me najviše nervira je da pokazuje potoršene pločice.
Prije nije jer je bilo odštekano,i kratko spojeno al sad i odštekavanje i spajanje i sve ne pomaže.

kak prebrikat signal za pločice? da mi arc ne ide na nerve titranjem pred očima...

spoji one žičice od pločica ili jednostavno zamijeni pločice!

nije ti pregorila štop lampa nego osigurač to se i meni dešavalo dok nisam promijenio upaljač! 
spojiš mu + i - i zato pregori a na istom osiguraču ti je i zadnja štopica!
Alfa se lako zgadi čoviku ako nema pravog majstora jer su jako specifične i skupe za odrzavanje...  by Nikola Božić

Offline Isus

• 3.0
  • Internet mehaničar
« Odgovori #693 : Pon 11:24:51 18.07.2011. »
spoji one žičice od pločica ili jednostavno zamijeni pločice!

nije ti pregorila štop lampa nego osigurač to se i meni dešavalo dok nisam promijenio upaljač! 
spojiš mu + i - i zato pregori a na istom osiguraču ti je i zadnja štopica!
pločice su nove! imaju jedva 1000km kaj ti je.

AHA znači tu je sistem još debilniji nego na puntu, tamo su radio unutranje osvjetljenje brisači i upaljač na istom osigraču  :DD: :DD:

Morat ću ili motor osvježiti ili uzet drugog, litru ulja je posaugao, ok nisam ga baš ni štedio.

Iz parkinga izlazim po boku itd. Nema labavo.

ARC vani i rastavljen da ga operem, svi zračnici, jbt kolko prašine  :DD:

Čemo vidjet kad promjenim osigurač, vjerojatno bu onda sve prestalo.
Njemaki djelovi i talijasnki šlamperaj nikad nisu isšli skupa kak spada, da su sve talijani radili ne bi niš radilo i kontakt brava  :DD: :DD: :DD:
stojadin, milicija edišn

Offline majstor75

• 3.0
« Odgovori #694 : Pon 11:29:20 18.07.2011. »
pločice su nove! imaju jedva 1000km kaj ti je.

AHA znači tu je sistem još debilniji nego na puntu, tamo su radio unutranje osvjetljenje brisači i upaljač na istom osigraču  :DD: :DD:

Morat ću ili motor osvježiti ili uzet drugog, litru ulja je posaugao, ok nisam ga baš ni štedio.

Iz parkinga izlazim po boku itd. Nema labavo.

ARC vani i rastavljen da ga operem, svi zračnici, jbt kolko prašine  :DD:

Čemo vidjet kad promjenim osigurač, vjerojatno bu onda sve prestalo.
Njemaki djelovi i talijasnki šlamperaj nikad nisu isšli skupa kak spada, da su sve talijani radili ne bi niš radilo i kontakt brava  :DD: :DD: :DD:

meni se to stalno dešavalo dok nisam promijenio upaljač i kućište! ne svaki put ali svaki 5 -6 put mi je izgarao osigurač! otkad sam stavio drugi nije više izgarao! (drugi nisam stvaio zbog toga nego mi je bio u maski pa mi se nije dalo skidati i eto ispalo dobro)
Alfa se lako zgadi čoviku ako nema pravog majstora jer su jako specifične i skupe za odrzavanje...  by Nikola Božić

Offline majstor75

• 3.0
« Odgovori #695 : Pon 11:35:18 18.07.2011. »
ako su ti nove pločice i ako svaka ima one žičice za spojiti onda ti nešto nije uredu!

ili su se te žice odpojile ili potrošile! ili arc jebe!

Offline Isus

• 3.0
  • Internet mehaničar
« Odgovori #696 : Pon 11:37:15 18.07.2011. »
ako su ti nove pločice i ako svaka ima one žičice za spojiti onda ti nešto nije uredu!

ili su se te žice odpojile ili potrošile! ili arc jebe!
jebe od kad sam složio upaljač.
pločice potrošene u 1000km? Nema šanse! Žice su OK!
ARC jebe kako neobično taj inače beskrajno pouzdan dio elektronike nikad nije bio izvor nikakvih problema  :DD: :DD: :DD:
stojadin, milicija edišn

Offline majstor75

• 3.0
« Odgovori #697 : Pon 11:38:55 18.07.2011. »
jebe od kad sam složio upaljač.
pločice potrošene u 1000km? Nema šanse! Žice su OK!
ARC jebe kako neobično taj inače beskrajno pouzdan dio elektronike nikad nije bio izvor nikakvih problema  :DD: :DD: :DD:

ma ne svijetle ti pločice onda nego upozorenje od kočnica, a to ti je do osigurača!!!  zamijeni ga i pun gas!

Offline Nikola Bozic

• 3.0
« Odgovori #698 : Pon 11:45:04 18.07.2011. »
Moze ti biti i onaj prekidac na pedali kocnice sto pali stop lampe.Moze biti sve u redu ali on izgori pa daje signal na ARC.
By Alfa 75:"Samo vi čekajte da grožđe dozori,Alfe se beru brzo i bez puno priče !!!"

Offline Isus

• 3.0
  • Internet mehaničar
« Odgovori #699 : Pon 11:48:10 18.07.2011. »
Moze ti biti i onaj prekidac na pedali kocnice sto pali stop lampe.Moze biti sve u redu ali on izgori pa daje signal na ARC.
ma gle zanimljivo da se sve poklopilo kad sam složio upaljač.
Prekidač je OK, provjerio sam, štopovi rade, stojadin ko stojadin, pizdarije.
Uprvo rastavljam arc da ga operem od katrana i a kd mi prekipi ide armatura cijela van i u kadu na pranje usput i ventilator koji sere podmažem, sve vratim onu šaku šarafa viška  :D: spremim i gas  :DD:
stojadin, milicija edišn

Offline z3kan

• 3.5
  • Jazo Đedai
« Odgovori #700 : Pon 11:52:22 18.07.2011. »
Isus drifta  :DD: :DD: :DD:  :tres: :tres: :tres:

:joj: daj ne kenjaj  :joj:

Offline Isus

• 3.0
  • Internet mehaničar
« Odgovori #701 : Pon 11:54:37 18.07.2011. »
Isus drifta  :DD: :DD: :DD:  :tres: :tres: :tres:

:joj: daj ne kenjaj  :joj:

ne, ja pokušavam driftat  :DD:
stojadin, milicija edišn

Offline Nikola Bozic

• 3.0
« Odgovori #702 : Pon 14:41:23 18.07.2011. »
Prekidac moze biti neispravan iako stopovi svijetle.Vec vidjeno.
By Alfa 75:"Samo vi čekajte da grožđe dozori,Alfe se beru brzo i bez puno priče !!!"

Offline TNT

• Il Capo Di Tutti Capi
  • 3.7
« Odgovori #703 : Pon 18:04:01 18.07.2011. »
meni zna ponekad zablinkat STOP i usklicnik zajedno kada kocim, i to samo kad lagano kocim. do prekidaca je. ali ako ti stalno svjetli usklicnik nadji zice i spoji ih kratko. e sad postoje dva tipa sistema. jedan ide preko mase a drugi ima obje zice u plocicama. jedan tip svjetli kad je otpojeno a drugi kad je kratko spojeno. isto tako imas i u gepeku zice, pogledaj dal je tamo nafrizirano.

uglavnom neoseti

Offline Isus

• 3.0
  • Internet mehaničar
« Odgovori #704 : Pon 23:42:23 18.07.2011. »
meni zna ponekad zablinkat STOP i usklicnik zajedno kada kocim, i to samo kad lagano kocim. do prekidaca je. ali ako ti stalno svjetli usklicnik nadji zice i spoji ih kratko. e sad postoje dva tipa sistema. jedan ide preko mase a drugi ima obje zice u plocicama. jedan tip svjetli kad je otpojeno a drugi kad je kratko spojeno. isto tako imas i u gepeku zice, pogledaj dal je tamo nafrizirano.

uglavnom neoseti

ma nije svjetlilo do popravka upaljča znači osigurač. žice su bile kratko spojene. Sad me više jebe da sam negdje posijao onaj štift iz ARCa kojim poništavaš veliko crveno svjetlo. :joj: Najbitniji dio cijelog ARCa.
Dakle treba mi jedan neispravni ARC da iz njega to izvadim.

Inače našao sm d ameđu onim lampicama za žmigavce svejtlo itd ima i crvena koja pokazuje auto koji proklizava.

Lampica koja se pali kad ideš po boku  :DD: :DD: :DD:
stojadin, milicija edišn