0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
evo nažalost je ARC proradio, išao sam srediti uplajač i od onda mi ARC blinka, javlja pregorenu štop lampu ( otom potom) al ono kaj me najviše nervira je da pokazuje potoršene pločice.Prije nije jer je bilo odštekano,i kratko spojeno al sad i odštekavanje i spajanje i sve ne pomaže.kak prebrikat signal za pločice? da mi arc ne ide na nerve titranjem pred očima...
spoji one žičice od pločica ili jednostavno zamijeni pločice! nije ti pregorila štop lampa nego osigurač to se i meni dešavalo dok nisam promijenio upaljač! spojiš mu + i - i zato pregori a na istom osiguraču ti je i zadnja štopica!
pločice su nove! imaju jedva 1000km kaj ti je.AHA znači tu je sistem još debilniji nego na puntu, tamo su radio unutranje osvjetljenje brisači i upaljač na istom osigraču Morat ću ili motor osvježiti ili uzet drugog, litru ulja je posaugao, ok nisam ga baš ni štedio.Iz parkinga izlazim po boku itd. Nema labavo.ARC vani i rastavljen da ga operem, svi zračnici, jbt kolko prašine Čemo vidjet kad promjenim osigurač, vjerojatno bu onda sve prestalo.Njemaki djelovi i talijasnki šlamperaj nikad nisu isšli skupa kak spada, da su sve talijani radili ne bi niš radilo i kontakt brava
ako su ti nove pločice i ako svaka ima one žičice za spojiti onda ti nešto nije uredu! ili su se te žice odpojile ili potrošile! ili arc jebe!
jebe od kad sam složio upaljač.pločice potrošene u 1000km? Nema šanse! Žice su OK!ARC jebe kako neobično taj inače beskrajno pouzdan dio elektronike nikad nije bio izvor nikakvih problema
Moze ti biti i onaj prekidac na pedali kocnice sto pali stop lampe.Moze biti sve u redu ali on izgori pa daje signal na ARC.
Isus drifta daj ne kenjaj
meni zna ponekad zablinkat STOP i usklicnik zajedno kada kocim, i to samo kad lagano kocim. do prekidaca je. ali ako ti stalno svjetli usklicnik nadji zice i spoji ih kratko. e sad postoje dva tipa sistema. jedan ide preko mase a drugi ima obje zice u plocicama. jedan tip svjetli kad je otpojeno a drugi kad je kratko spojeno. isto tako imas i u gepeku zice, pogledaj dal je tamo nafrizirano.uglavnom neoseti