Autor Tema: Skala 75 TS  (Posjeta: 154742 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline TNT

• Il Capo Di Tutti Capi
  • 3.7
Odg: Skala 75 TS
« Odgovori #660 : Ned 09:55:01 10.07.2011. »
releji, stopice, kabl od senzora radilice, rastelan debimetar i mozda jos koja sitnica.

Offline Isus

• 3.0
  • Internet mehaničar
« Odgovori #661 : Ned 12:53:53 10.07.2011. »
evo skala opet juri, i to cak solidno. nije ko fabijeva ali bi mogla namazat pokojeg TS-a na forumu.  :DD:

da ne krci druga brzina mogla bi i fabiju zaprijetit.

Dr.Jazavac zahvaljujem, krčenje druge će se riješiti kroz neko vrijeme kod istog liječnika, smao nemoj preveć kroz čekić gledat. :DD:

stojadin, milicija edišn

Offline RUDI-Zd 75

• 3.0
  • -Volim Alfe 75.....
« Odgovori #662 : Ned 15:20:13 10.07.2011. »
releji, stopice, kabl od senzora radilice, rastelan debimetar i mozda jos koja sitnica.

-Vi u ZG po kvartovima štelate debimetre............kod Isusa drukčije , pa kod Tome ..pa sad kod tebe.... :82:
-Alfa Romeo 75 3.0 V6 EVOLUZIONE
-Alfa Romeo 75 2.0 TS x3
-Alfa Romeo 75 1.8T -America
-Alfa Romeo 75 2.4 TD (3,0 V6),(2,5 V6)..?
-Alfa Romeo 75 1,6
-Alfa Romeo 155 2.5 V6....
-Alfa Romeo 156 SW 1.9JTD
-Vespa PX200E  x3
-Vespa 125P

Offline ivan87

• 2.0
  • **
« Odgovori #663 : Ned 16:11:49 10.07.2011. »
auto je radio ali nije bilo vremena da ga se isproba jer je bilo sve pred TT2.11, u medjuvremenu je riknuo relej i onda je isus mehanicar pocvikao neke zice, prckao po debimetru i stavio neku pumpu koj zuji.

ja cu sad fino potrosit taj rezervoar goriva pa da vidim jel ce bit jos kakvih problema i koliko ce trosit.

da se i ta prica vec jednom zavrsi.

ima jos posla na autu ali vjerujem da to isus moze sam odradit. npr farovi tuku u nebo, haube se ne otvaraju ili zatvaraju kako spada, spur je koma i mozda ima jos koja sitnica. sve u svemu dobar auto, nis ne lupa, ne cvili, kompaktan je, motor fino vuce. jedino sto dosta dimi i kvacilo je tvrdo. korpa vjerojatno losa, ali ne klize.

edit:  pisem s burazovog kompa pa eto. uglavnom hrc je napisao ovu poruku. :crveni:
« Zadnja izmjena: Ned 16:13:15 10.07.2011. šemso »

Offline majstor75

• 3.0
  • lipo ide zadovoljan sam
    • http://www.facebook.com/mario.jurlina
« Odgovori #664 : Ned 16:13:08 10.07.2011. »
auto je radio ali nije bilo vremena da ga se isproba jer je bilo sve pred TT2.11, u medjuvremenu je riknuo relej i onda je isus mehanicar pocvikao neke zice, prckao po debimetru i stavio neku pumpu koj zuji.

ja cu sad fino potrosit taj rezervoar goriva pa da vidim jel ce bit jos kakvih problema i koliko ce trosit.

ima jos posla na autu ali vjerujem da to isus moze sam odradit. npr farovi tuku u nebo, haube se ne otvaraju ili zatvaraju kako spada, spur je koma i mozda ima jos koja sitnica. sve u svemu dobar auto, nis ne lupa, ne cvili, kompaktan je, motor fino vuce. jedino sto dosta dimi i kvacilo je tvrdo. korpa vjerojatno losa, ali ne klize.

malo osvježiti motor i prominiti kvačilo i pun gas!  :alfa: :alfa: :alfa:
Alfa se lako zgadi čoviku ako nema pravog majstora jer su jako specifične i skupe za odrzavanje...  by Nikola Božić

Offline Isus

• 3.0
  • Internet mehaničar
« Odgovori #665 : Ned 18:44:27 10.07.2011. »

edit:  pisem s burazovog kompa pa eto. uglavnom hrc je napisao ovu poruku. :crveni:

korpa je mrtva, dimi dost na gasu i ulje je nakon 800km crno, žice koje sma ja cvikao su samo bile one od senzora radilice. Debimetar je priča za sebe, ope tje bio pucao na abgasu, pa sam ja nabrzaka nekaj kemijao. Stara pumpa je zujala to te mjere da sam auto na semaforima gasio jer je bilo nepodnošljivo, a i po tominim riječima telila se i pitanje je bilo kad bu vrisnula.

Farove trebam poštelat vozački se da, al suvozački odbija suradnju, špur moram napraviti.
Haube ću riješiti vremenom ali prvo moram zadihtat gepek, voda curi kod štop lampi i kod čepa rezervara i kod antene, a motor ću presložiti, prvo moram vidjet jel sve standard ili je specijala da znam tražiti djelove.

Hrpa pocivakinih žica je ostala kad je tomo provukao napokon struju kako spada i maknuo onu stuju koja je bila kad je auto došao.

Kuplung je već rezerviran, getriba će se presložiti čitaj. Jazo će to napraviti. Donje kulgle imaju nešto lufta i ići će nove, moram vidjet kaj je sa sponama i smisliti što ću s ovom letvom volana nemreš ni prebrikat jer brže ulje gubi nego što ga možeš nadoliti.

Treba nabaviti poštene siceve,, približiit još volan, provući struju za trubu, srediti poziciju u suvozačkom faru, novu bombicu za tlak ulja stavit, termostat novi jer na otvorenoj cesti neće preko 65°, prije zime antifriz promjeniti. Nabviti čitavu gumu usisa i ispravni motorić ler gasa kao i regulator tlaka goriva i nosače motora.

sve osim nosača motora je posuđeno danji razvodnik moram montirati kapu novu i rotor.S
stojadin, milicija edišn

Offline ivan87

• 2.0
  • **
« Odgovori #666 : Ned 18:48:13 10.07.2011. »
ma to je  :truba: ... al sam se malo provozo ide to dobro, utegnut auto,  ne oseti  :DD:  :DD:  :sablja:

Offline Isus

• 3.0
  • Internet mehaničar
« Odgovori #667 : Ned 18:52:09 10.07.2011. »
sad ti znaj jel to nagib ili jazo  :DD: :DD: :DD: :DD:
stojadin, milicija edišn

Offline rogi75ri

• 3.0
« Odgovori #668 : Ned 18:56:03 10.07.2011. »
korpa je mrtva, dimi dost na gasu i ulje je nakon 800km crno, žice koje sma ja cvikao su samo bile one od senzora radilice. Debimetar je priča za sebe, ope tje bio pucao na abgasu, pa sam ja nabrzaka nekaj kemijao. Stara pumpa je zujala to te mjere da sam auto na semaforima gasio jer je bilo nepodnošljivo, a i po tominim riječima telila se i pitanje je bilo kad bu vrisnula.

Farove trebam poštelat vozački se da, al suvozački odbija suradnju, špur moram napraviti.
Haube ću riješiti vremenom ali prvo moram zadihtat gepek, voda curi kod štop lampi i kod čepa rezervara i kod antene, a motor ću presložiti, prvo moram vidjet jel sve standard ili je specijala da znam tražiti djelove.

Hrpa pocivakinih žica je ostala kad je tomo provukao napokon struju kako spada i maknuo onu stuju koja je bila kad je auto došao.

Kuplung je već rezerviran, getriba će se presložiti čitaj. Jazo će to napraviti. Donje kulgle imaju nešto lufta i ići će nove, moram vidjet kaj je sa sponama i smisliti što ću s ovom letvom volana nemreš ni prebrikat jer brže ulje gubi nego što ga možeš nadoliti.

Treba nabaviti poštene siceve,, približiit još volan, provući struju za trubu, srediti poziciju u suvozačkom faru, novu bombicu za tlak ulja stavit, termostat novi jer na otvorenoj cesti neće preko 65°, prije zime antifriz promjeniti. Nabviti čitavu gumu usisa i ispravni motorić ler gasa kao i regulator tlaka goriva i nosače motora.

sve osim nosača motora je posuđeno danji razvodnik moram montirati kapu novu i rotor.S

ša ti je internet mehaničar  :zloco: :zloco: :zloco: :zloco: :zloco:

:DD: :D:
CH style

Offline Isus

• 3.0
  • Internet mehaničar
« Odgovori #669 : Ned 18:57:56 10.07.2011. »
trebam se preimenovat u cvik cange  :D :D: :DD: :DD:
stojadin, milicija edišn

Offline z3kan

• 3.5
  • Jazo Đedai
« Odgovori #670 : Pon 18:18:20 11.07.2011. »
i ja mislim isto da treba motor otvoriti  :DD: :DD: :DD:

Offline Isus

• 3.0
  • Internet mehaničar
« Odgovori #671 : Sub 00:27:05 16.07.2011. »
kramptraxle preuzet od hrca. motor nikad mirnije nije radio, pumpa sad pak ne zuji jer regulator tlaka koji malo radi malo ne opet dosao u fazu radim.

Ide solidno kramp jedino kaj kad ju se stisne i stane na semaforu smrdi po ulju za popizdit mora da dimi ko lokomotiva  :DD:
stojadin, milicija edišn

Offline tomo75

• 3.0
  • KUM
« Odgovori #672 : Sub 00:35:15 16.07.2011. »
kramptraxle preuzet od hrca. motor nikad mirnije nije radio, pumpa sad pak ne zuji jer regulator tlaka koji malo radi malo ne opet dosao u fazu radim.

Ide solidno kramp jedino kaj kad ju se stisne i stane na semaforu smrdi po ulju za popizdit mora da dimi ko lokomotiva  :DD:

ne oseti  :DD: :super:
samo te gas može spasit?

Offline Nikola Bozic

• 3.0
« Odgovori #673 : Sub 00:49:13 16.07.2011. »

Drago mi je da sve polako ide na bolje i da se djecije bolesti lagano otklanjaju.
Jos malo ulaganja i bice to dobra 75-ica.
By Alfa 75:"Samo vi čekajte da grožđe dozori,Alfe se beru brzo i bez puno priče !!!"

Offline Isus

• 3.0
  • Internet mehaničar
« Odgovori #674 : Sub 01:08:46 16.07.2011. »

Drago mi je da sve polako ide na bolje i da se djecije bolesti lagano otklanjaju.
Jos malo ulaganja i bice to dobra 75-ica.

Staracke promjene nikola  :DD:

@Tomo bas ne oseti, nek dimi bar mi nece vidjet regu  :DD: :DD:
stojadin, milicija edišn