0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
papak jedan, ti u grabi fino a ja lezim pod auto i onda me zoves, mobitel u zadnjem djepu i jebem majku onome ko me sad zove.
-Moram se ispraviti u krivom navodu....da sve radim sam na autu!!! -I MEDO je Tu.......koliko je taj čovik proveo radeći u mojoj garaži ,pa ni ni kune uzeo!!!
2.Da je Grdi zna kolko ga posla i para ceka Tominu 24v bi uzeja bez razmisljanja i ko je to u Zadru sposoban ugradit 24v u transaxle ?
4.Otidji na Oldschool pa procitaj pozitivne komentate na moj auto bojan sa bojama iz peveca,cak i od ljudi koji inace ne mogu smislit talijanska auta,on je pojava na cesti kakva vase usminkane Alfice nece nikad bit i iza njega stoje neki rezultati,ti moj rudi mos samo zapalit gume sa svojom
6.Niko te nije silija da prodas vezni za 400kn,al da ga nismo uzeli u tebe vjerojatno bi prosli jeftinije
8.O pircu nema smisla pricat,covik je moga imat i slozenu getribu,novi djelova,sta mu god triba,al on je prepametan za nas........
9.Sta san god proda u Zadar uvik je bija neki problem,nikad nista nije valjalo,Nikoli san proda branike,plastike,pragove od GTV-a za 800kn,donija mu ih u Zadar i jos me je napa sta san mu proda jer je valjda za te pare sve tribalo bit ko kad je izaslo iz tvornice