0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Pogledaj sta su neki Shvedi uradili na bmnj-u:
Ma jok nista licno Laki...samo sam hteo da naglasim da voznjom kola neces sjebati transaxle ali potpisivanjem i dropovanjem kvacila oces...posto svaki video na youtube-u je neko ko ne voli svoj menjac, lamelu niti radilicu :) i samo rostilja u mestu...olaksavanje brzina pomaze mnogo... kao i zamajca... tu nema mnogo sta da se razmislja... brze i lakse menjanje brzina sigurno... kraci zivotni vek i to je sigurno... ali opet ova kola nece videti 100k km tako ni 50... tako da nije frka...1000 stvari se daju uraditi pre nego sto promenis menjac... moze ovaj auto biti 300x bolji nego sto jeste i bez toga...ako ikada dodjemo do magicnih ~350ks i 400+Nm onda cemo razmisljati o tome...
jasno da nije!kao sto ni mercedes mije kocka, iako svi malo muce muku s laksim zadnjim krajem.Mecka je to rijesila s naprednom zadnjom osovinom od modela 190 na dalje.Ali velim sam da je 75 ica tako radjena da tezina bude 50:50.nece 75ica bit kocka koja ima raspored vjerojatno 90:10 al da vise nece biti 50:50 ti je jasno. ma kad se to prebaci stavi nazad u gepekt 4 vreće cementa i opet je raspored težine 50-50 Ono sto sam htio reci s izjavom da posatje kocka ne da je alfa BMW, vec da postaje osjetno klaksi zadnji kraj, tu ide uspredba s kockom.
Tih magicnih ~350ks ti je za kaj?
zar to nije i poenta imanja 20+ godina starih kola...
Kakvih 350ks o cemu vi sanjate,ako imate 20000 eura viska onda moguce