ide solidno, mada jos nisam probao stisnut kako spada. krecem s drugom brzinom, osjecaj na kvacilu je kao s TS-om u prvoj. znaci netreba nesto sad vagat i jahat po kvacilu. gasa treba skoro nista. evo sad po suhom vrti samo 2 i 3 brzinu na gas. nema kise, al su gume jos uvijek celave. ocekujem da ce vrtit samo drugu kad sredim to. zvuk je zasad dobar ali prebucan. to je zato sto nemam zadnji lonac. kad to stavim bice taman ja mislim.
jos nisam rjesio bacanje ulja na remenicama bregastih i moram smislit oil catch can jer motor nije u cvijetu mladosti pa mi je zasrao haubu.
ovako , jedno pitanje za vas sa sestacima. jel normalno da mu treba dosta vremena da se motor odzraci kad ulijes antifriz. uglavnom skuzio sam da se motor prilicno zagrije a crijeva na termostatu su hladna ko led. kad probije sve radi kako spada. cudno mi to jer na TS tih problema nema.
morao sam bas otpustit selne na tremostatu da zrak izadje jer ni mjerac temp nije pokazivao nista, cim se odrzacio diglo na 100C i zavrtio ventilator. malo mi to glupo napravljeno da mjeri vodu u termostatu a ne u bloku motora.