0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Šta ti nije jednostavnije nači neki turbo motor pa njega unutra trpati?
Ja se ne razumijem baš toliko, ali mislim da je to nebo i zemlja. To je ok da napraviš pa tako ostaviš, ali za privremeno taj projekt
nabavi ts sa strujom i bok ... nikakve kemije sa strujom turbo na ts ...
1. nema ga nigdje u blizini, a ne planiram obilaziti europu u potrazi za njim2. i da ga ima, pitanje kakav je unutra3. i da ga ima, ne bi koštao ovoliko koliko me košta ovaj ts, upravo zato jer je rijetka roba.
tj. proci ces i bez table ali ti nece sve raditi iz prve moraces malo da prevezujes struju na osiguracima dole i arc ce stalno da ti sija zbog manjka signala iz ljet-a
Pa to i mislim, dakle izvaditi turbo motor, izvaditi turbo struju i umjesto toga staviti TS sa njegovom strujom...
ne ne ...malo sam krivo shvatio šta radiš! Mislio sam da želiš drugog turbaka unutra, a ja sam pričao tu s jednim dečkom koji se bavi ugradnjom motora u aute, pa mi pričao da bez problema staviš nekog turbaka unutra, recimo coupeov motor. To sam mislia
To su već žešće kemije... Bilo bi zanimljivo, al to je put bez povratka. A taj posao bi me koštao više nego da otvorim ovaj motor i naručim sve što mi treba original od alfe.