Pošto se se dani sada već broje sitno oni koji su sigurni da će doći 200%, mogu,
a ne moraju, uplatiti dio za klopu i tambure, (znači za noćenje ne to ćete u prenoćištu) meni na tekući. Mislim na ekipu iz HR, jer je izvana to malo kompciranije i skuplje i to na one kojima nije tlaka ( koji imaju internet bankarstvo ili im je banka u blizini...) , nije da nemam povjerenja ni da to ne mogu isfinancirati unaprijed, nego čisto da si smanjim obaveze na dan susreta i ja bi se malo opustio radije nego skupljao lovu okolo...pa nemam sitnih pa gledam tko je platio tko nije...i te drame.
Kome nije zgodno uplatiti unaprijed ili tko zna za moj plan bjega sa lovom od susreta, ako vas ide više iz jednog smjera, recimo ZG, ZD itd skupite novac da bude kod jednog od vas, pa neka da za vas sve kada dođete.
Ostali mogu uplatiti na moj račun u PBZ-u, br: 3211179688 iznos od 125 kn po glavi, u poziv na br stavite 751809 a u opis plaćanja nickove onih na koje se sve uplata odnosi, može biti i zbirna uplata za vas više.
Hvala na razumjevanju