Evo ovako, postoji neka ideja da se organizira susret sekte u Požegi, jer koliko znam skekta se nije sastala dugo, a ima nas koji smo nismo nikada bili na susretu, a volje nam ne nedostaje. Dosada smo o tome razgovarali Superfly, Tomislav i ja, pa evo da podjelimo to sa svima vama.
Postoji nekakva gruba skica kako bi to trebalo izgledati, a sve ostale ideje iu komentari su dobro došli.
Znači probat ćemo iskemijati Glavicu (za one koji ne znaju, staza na kojoj se u bivšoj Jugi puno utrka vozilo, a zadnjih godina, vozi se Polo cup, neki Škoda cup isto i Honda Civic, grupa A, motoutrke itd.) , kažem probati, jer je objekat vojni, a kod njih se dosta toga promjenilo po pitanju nadležnosti nad tim objektom. Navodno se sada odlučuje u ZG, treba uputiti pismeni zahtjev, treba biti registirani klub itd. Nema više ono dođeš u vojarnu, doneseš gajbu i kažeš daj mi malo ključeve od Glavice

. Uglavnom pričao sam već s enkim zapovjednicima , pa ćemo videti što se da.
Bez obzira na Glavicu, plan je nekakav da se napravi jedan đir, od Požege, preko Kutjeva i Orahovice (cesta = zavoj na zavoju) do Našica, pa nazad isto preko Krndije od Našica do Pleternice (isto zavoj na zavoju) i nazad za PŽ. I onda eventualno na neko od odmarališta iza toplica u Velikoj, pa slobodne aktivnost

. Naravno da smo mislili da se pojede negdje nešto od naše fine, lagane slavonske hrane, čobanac ili nešto narezano pod 45 stupnjeva ili tako nešto i da se popije negdje nešto na nekom od stajanja.
Što se tiće vremena održavanja, vi recite što mislite da je najbolje, mislili smo možda negdje 9. mj. jer se tad svi već vrate sa ljetovanja, a vrijeme je još uvijek lijepo, a i dosta je vremena do tada da svi složimo aute, jer ima nas dosta još koji ne vozimo.
Inače ono što sam uspio još provjeriti do sada, cijena noćenja u PŽ je 99,00 kn u jednom od prenoćišta, što mislim da je rijetko gdje.
Molim komentari i savjeti