Autor Tema: SUSRET SEKTE U POŽEGI  (Posjeta: 76365 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline TURBO

• 3.0
SUSRET SEKTE U POŽEGI
« : Pon 11:40:05 29.03.2010. »
Evo ovako, postoji neka ideja da se organizira susret sekte u Požegi, jer koliko znam skekta se nije sastala dugo, a ima nas koji smo nismo nikada bili na susretu, a volje nam ne nedostaje. Dosada smo o tome razgovarali Superfly, Tomislav i ja, pa evo da podjelimo to sa svima vama.

Postoji nekakva gruba skica kako bi to trebalo izgledati, a sve ostale ideje iu komentari su dobro došli.

Znači probat ćemo iskemijati Glavicu (za one koji ne znaju, staza na kojoj se u bivšoj Jugi puno utrka vozilo, a zadnjih godina, vozi se Polo cup, neki Škoda cup isto i Honda Civic, grupa A, motoutrke itd.) , kažem probati, jer je objekat vojni, a kod njih se dosta toga promjenilo po pitanju nadležnosti nad tim objektom. Navodno se sada odlučuje u ZG, treba uputiti pismeni zahtjev, treba biti registirani klub itd. Nema više ono dođeš u vojarnu, doneseš gajbu i kažeš daj mi malo ključeve od Glavice  :nod: . Uglavnom pričao sam već s enkim zapovjednicima , pa ćemo videti što se da.

Bez obzira na Glavicu, plan je nekakav da se napravi jedan đir, od Požege, preko Kutjeva i Orahovice (cesta = zavoj na zavoju) do Našica, pa nazad isto preko Krndije od Našica do Pleternice (isto zavoj na zavoju) i nazad za PŽ. I onda eventualno na neko od odmarališta iza toplica u Velikoj, pa slobodne aktivnost  :drink:. Naravno da smo mislili da se pojede negdje nešto od naše fine, lagane slavonske hrane, čobanac ili nešto narezano pod 45 stupnjeva ili tako nešto i da se popije negdje nešto na nekom od stajanja.

Što se tiće vremena održavanja, vi recite što mislite da je najbolje, mislili smo možda negdje 9. mj. jer se tad svi već vrate sa ljetovanja, a vrijeme je još uvijek lijepo, a i dosta je vremena do tada da svi složimo aute, jer ima nas dosta još koji ne vozimo.

Inače ono što sam uspio još provjeriti do sada, cijena noćenja u PŽ je 99,00 kn u jednom od prenoćišta, što mislim da je rijetko gdje.

Molim komentari i savjeti
« Zadnja izmjena: Uto 22:29:33 01.02.2011. TNT »

Offline TNT

• Il Capo Di Tutti Capi
  • 3.7
Odg: SUSRET SEKTE U POŽEGI
« Odgovori #1 : Pon 12:08:56 29.03.2010. »
generalno je ideja dobra, detalje bi razradili tokom vremena.

iz zagreba ce krenut sigurno cijela postava. to bi moglo bi skoro 10 auta.

Offline TURBO

• 3.0
« Odgovori #2 : Pon 12:18:50 29.03.2010. »
Da, ovo je samo prijedlog, sve savjete i kritike ćemo uvažiti, pogotovo iz razloga što većina vas ima iskustva sa prijašnjih susreta, iako mislim da tu nema što biti loše. Bitno da se nađemo. Što se tiće broja auta, da bude i 10 ukupno, svejedno ćemo se naći, ali naravno što više to bolje  :good:

Offline Rusty

• 3.0
  • smoke me a kipper, i'll be back for breakfast!
« Odgovori #3 : Pon 12:35:58 29.03.2010. »
Ideja je za 5, ako budem mogao zatvorit financijsku konstrukciju išao bi, najviše zbog toga što so to djelovi hrvatske u kojima još nisam bio pa spojit ugodno sa korisnim i prokrstarit sa familijom.   :zloco:
zlikovci me pitaju di sam kupio kočiju jer konji mi pucaju gromove iz očiju

Offline fjs

• 2.5
  • **
  • ilitiga FIS X
« Odgovori #4 : Pon 14:32:08 29.03.2010. »
Nadam se da bi organizacija uspila stvarno do kraja, ja znam da bi ja bio prvi iz Dalmacije koji bi isto bio zaniteresiran za potegnut skroz do gore  :good:
men' pop't pi'u ki pi'u pop't

ja: ajmo sist u kamion pa cemo svratit kupit burek
on: necu ja gladan sidat u kamion

Offline Isus

• 3.0
  • Internet mehaničar
« Odgovori #5 : Pon 14:52:37 29.03.2010. »
dođem i ja s fiJatom ak ću moć.
stojadin, milicija edišn

Offline TNT

• Il Capo Di Tutti Capi
  • 3.7
« Odgovori #6 : Pon 15:04:27 29.03.2010. »
kam bi ti s fijatom?  :DD:

uglavnom interesa ima. bilo bi super ako bi metkovci mogli doc. mozda preko bosne  :82:

Offline TURBO

• 3.0
« Odgovori #7 : Pon 15:05:12 29.03.2010. »
Nadam se da bi organizacija uspila stvarno do kraja, ja znam da bi ja bio prvi iz Dalmacije koji bi isto bio zaniteresiran za potegnut skroz do gore  :good:

Nema tu što ne uspjet, jedino staza nije do kraja izgledna, ali vi dođite i sigurno je da ćemo se vidjet, da ćemo se vozit i da ćemo nešto pojest i popit, eto organizacije  :nod:

Offline TURBO

• 3.0
« Odgovori #8 : Pon 15:06:17 29.03.2010. »
kam bi ti s fijatom?  :DD:

uglavnom interesa ima. bilo bi super ako bi metkovci mogli doc. mozda preko bosne  :82:

Nek dođe, naš je čovjek, imat ćemo valjda mjesta u nekoj alfi, pa ćemo ga povest u koloni  :nod:

Offline Isus

• 3.0
  • Internet mehaničar
« Odgovori #9 : Pon 15:08:01 29.03.2010. »
kam bi ti s fijatom?  :DD:

na šlepu   :D: da sam grdi ili uzzy bi reko naprat vas  :finger:
« Zadnja izmjena: Pon 15:19:40 29.03.2010. Isus »
stojadin, milicija edišn

Offline fjs

• 2.5
  • **
  • ilitiga FIS X
« Odgovori #10 : Pon 15:09:32 29.03.2010. »
Nema tu što ne uspjet, jedino staza nije do kraja izgledna, ali vi dođite i sigurno je da ćemo se vidjet, da ćemo se vozit i da ćemo nešto pojest i popit, eto organizacije  :nod:

Onda racunajte da ja osim više sile sam uključen u jednadžbu  ;)

Offline TURBO

• 3.0
« Odgovori #11 : Pon 15:29:03 29.03.2010. »
 :good:

Offline tomislav

• 2.5
  • **
« Odgovori #12 : Pon 15:39:03 29.03.2010. »
ja ne idem  :D:

Offline TURBO

• 3.0
« Odgovori #13 : Pon 16:27:16 29.03.2010. »
E super, možeš nam onda pripremiti nešto za pojest dok se vozamo  :D:

Offline fjs

• 2.5
  • **
  • ilitiga FIS X
« Odgovori #14 : Pon 17:35:38 29.03.2010. »
oprostite na offtopicu, ali pošto je samo ideja, evo da je iznesem...nešto sam kratko Uzzy-u danas spomenuo u vezi ovog susreta u Požegi, pa je dao dobru ideju da se može organizirat nešto u Splitu, odnosno na Malačkoj - cesta je zanimljiva, ima ogroman prazan parking, ja imam tamo jedno skrivenu konobu di se sprema samo domaća spiza di bi se jelo kao nigdi do sad... samo još nisam smislio spavanje... pa ako nisu 2 susreta na godinu previše, eto vam ideja još jedna...