Autor Tema: SUSRET SEKTE U POŽEGI  (Posjeta: 88167 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline z3kan

• 3.5
  • Jazo Đedai
Odg: SUSRET SEKTE U POŽEGI
« Odgovori #60 : Ned 08:38:45 11.04.2010. »
jedan pljesak  :bravo: za pijance  :DD: :DD: :DD:

:good:

Offline Isus

• 3.0
  • Internet mehaničar
« Odgovori #61 : Ned 10:01:08 11.04.2010. »
Nista do birtije!
stojadin, milicija edišn

Offline TURBO

• 3.0
« Odgovori #62 : Ned 10:21:48 11.04.2010. »
Sad vidim šta sam natrovao svega ovdje  :joj: ,

ali uglvanom sve je bilo tako nekako, odmaralište imamo, trebamo sada predložiti dva datuma i ili ćemo one koje smo već predložili?

Jel ima netko nešto protiv da to bude ili 11. i 12. ili 18. i 19.?
Kad odlućimo ja ću to rezervirati za sigurno.

Nije mi nitko od vas vidio sa Slavkom za podatke od kluba, da pošaljem zamolbu za stazu? Jučer mi ovi motoristi kažu da su slali zahtjev, da nisu dobili čak ni negativan odgovor. Jbg. Ako on kaže da možemo nastupiti ispred kluba i netko mi nabavi podatke ja ću poslati zamolbu, ako ne, ništa od toga i opet ok.
« Zadnja izmjena: Ned 10:24:58 11.04.2010. TURBO »

Offline TNT

• Il Capo Di Tutti Capi
  • 3.7
« Odgovori #63 : Ned 12:24:43 11.04.2010. »
trebalo bi slozit neku promociju. tipa da parkiramo aute nasred trga u velikoj(ako ga imaju  :DD:) malo novinari, neka slikaju bla bla. mozeo napravit jedno grupno turiranje i paljenje guma ako im to ne smeta i ako imaju neki komad asfalta. za stazu cemo jos vidit.

odmaraliste je pun pogodak.  :good:

Offline tomislav

• 2.5
  • **
« Odgovori #64 : Ned 13:01:56 11.04.2010. »

11. i 12.09. otpada jer mi dijete ima rođendan jedino možete doći na rođendan pa vam posudim kindersic da se malo španate

odmaralište i meni izgleda  :super:

Offline Rusty

• 3.0
  • smoke me a kipper, i'll be back for breakfast!
« Odgovori #65 : Ned 14:57:40 11.04.2010. »
Odmaralište mi jako dobro zvuči!!! Ljepo se montiram negdje gdije puca pogled na parking pa sa pivicom u ruci gledat kako se gume roštiljaju...  :good:
zlikovci me pitaju di sam kupio kočiju jer konji mi pucaju gromove iz očiju

Offline TNT

• Il Capo Di Tutti Capi
  • 3.7
« Odgovori #66 : Ned 14:59:55 11.04.2010. »
Odmaralište mi jako dobro zvuči!!! Ljepo se montiram negdje gdije puca pogled na parking pa sa pivicom u ruci gledat kako se gume roštiljaju...  :good:

ajde bas bi volio da dodjes na susret, vidim ja da si ti neki saljivđija. 

Offline Rusty

• 3.0
« Odgovori #67 : Ned 20:10:02 11.04.2010. »
A ono..., više sam nekako neozbiljan...  ;)

Offline ciccio-75

• 3.0
  • low rider
« Odgovori #68 : Ned 20:18:09 11.04.2010. »
ovo odmaraliste mi super zvuci.......
a sto se tice CB ja imam 2 komada........lako ubacim u auto........a imam i 2 vokca rucna.........

Offline TURBO

• 3.0
« Odgovori #69 : Ned 21:06:16 11.04.2010. »
Stvari se za sad razvijaju jako dobro po nas, ovih dana ću nam dogovoriti i neki prijem u Našicama.

Što se tiće odmarališta na njemu je trava, ali cesta koja prolazi kraj njega je asfaltna i ima je još jedno 3 km, prema skijalištu Nevoljaš. Tu gotovo uopće nema proimeta, a mislim da bi mogli riješiti i da se taj neki dan u određenom vremenu zatvori, ako ćemo su tu voziti. To je uzbrdica i isto zavoj na zavoju.

Tko želi moći će kampirati na odmaralištu, tako si ne mora uzimati sobu nigdje i može si uštedit 100, 200 kn. Na kraju krajeva baš da netko ubije malo oko u autu, ako nema šator, neće mu ništa biti. Provjereno.  ;) Otići ćemo ovih dana Tomislav i ja možda do tamo, pa ćemo malo poslikati i baciti slike da vidite (nisam ti to rekao kume, ali evo sad jesam  :nod:)

Tamo ćemo moći i nešto peći, e sad ne znam da li na tom odmaralištu ima neki roštilj ili pecalo ili ćemo nešto morati dovući, ali ugl. rješit že se nešto.

Što se tiće medija, vjerojatno ćemo obavjestiti dopisništvo večernjeg u PŽ, znam ljude i iz lokalnih novina Požeška kronika, a možemo obavjestiti, recimo Auto klub, pa im poslati sami nekih slika da ubace negdje koju sliku i tekst o nama da to malo populariziramo. Koja riječ, jeba te  :elvis:

Malo ćemo trznit i turističku zuajednicu grada Požege, koju inače vodi čovjek naših godina, koji inače ima sluha za sve projekte gdje se može uslikati i reći koju pametnu o ozbiljnoj istuaciji u kojoj se nalazimo  :neznam: Nemojte mu reći da sam ovo rekao ako bude tamo.

Bit će i jedna vućna služba u pripravnosti, ako nekome legne auto, Bajko će ga osvesti gdje god treba

Ako ima još netko neki prijedlog samo vičite, ja se pravo veselim tome svemu
« Zadnja izmjena: Ned 21:20:47 11.04.2010. TURBO »

Offline Rusty

• 3.0
« Odgovori #70 : Ned 21:38:58 11.04.2010. »
Imam i ja dvije cb stanice... A je ima tamo 220? Možda bi mogao dofurat dva razglasna zvučnika, pojačalo i laptop. Šta ja znam ako se uspijemo dogovorit oko playliste...

Offline tomislav

• 2.5
  • **
« Odgovori #71 : Ned 22:12:01 11.04.2010. »
 :82:

Offline TURBO

• 3.0
« Odgovori #72 : Pon 08:16:54 12.04.2010. »
Imam i ja dvije cb stanice... A je ima tamo 220? Možda bi mogao dofurat dva razglasna zvučnika, pojačalo i laptop. Šta ja znam ako se uspijemo dogovorit oko playliste...

Da, to pitanje nemamo rješeno. Mislio sam prvo neki band, ali teško je naći neki normalan ovdje koji može svirati za svačji ukus. Najbolja je ova opcija sa razglasom, a za playlistu ćemo lako. Svatko tko će dolaziti može reći što mu se sluša, tako složimo od svega pomalo i to je to. Naravno, ako su želje svima prihvatljive.

Tomislave, šta je s onim tamburašima mladim što su svirali za tebe i Galića onda u Pleternici?? Koliko bi tražli oni da dođu odsvirati koju pjesmu samo na početku, ipak je ovo slavonija. Onda polije razglas i milina  :nod:

Offline tomislav

• 2.5
  • **
« Odgovori #73 : Pon 11:01:42 12.04.2010. »
misliš dado?

Offline TURBO

• 3.0
« Odgovori #74 : Pon 11:29:02 12.04.2010. »
Ma ne, oni dečki, Orljava band ili tako nešto