Stvari se za sad razvijaju jako dobro po nas, ovih dana ću nam dogovoriti i neki prijem u Našicama.
Što se tiće odmarališta na njemu je trava, ali cesta koja prolazi kraj njega je asfaltna i ima je još jedno 3 km, prema skijalištu Nevoljaš. Tu gotovo uopće nema proimeta, a mislim da bi mogli riješiti i da se taj neki dan u određenom vremenu zatvori, ako ćemo su tu voziti. To je uzbrdica i isto zavoj na zavoju.
Tko želi moći će kampirati na odmaralištu, tako si ne mora uzimati sobu nigdje i može si uštedit 100, 200 kn. Na kraju krajeva baš da netko ubije malo oko u autu, ako nema šator, neće mu ništa biti. Provjereno.

Otići ćemo ovih dana Tomislav i ja možda do tamo, pa ćemo malo poslikati i baciti slike da vidite (nisam ti to rekao kume, ali evo sad jesam

)
Tamo ćemo moći i nešto peći, e sad ne znam da li na tom odmaralištu ima neki roštilj ili pecalo ili ćemo nešto morati dovući, ali ugl. rješit že se nešto.
Što se tiće medija, vjerojatno ćemo obavjestiti dopisništvo večernjeg u PŽ, znam ljude i iz lokalnih novina Požeška kronika, a možemo obavjestiti, recimo Auto klub, pa im poslati sami nekih slika da ubace negdje koju sliku i tekst o nama da to malo populariziramo. Koja riječ, jeba te

Malo ćemo trznit i turističku zuajednicu grada Požege, koju inače vodi čovjek naših godina, koji inače ima sluha za sve projekte gdje se može uslikati i reći koju pametnu o ozbiljnoj istuaciji u kojoj se nalazimo

Nemojte mu reći da sam ovo rekao ako bude tamo.
Bit će i jedna vućna služba u pripravnosti, ako nekome legne auto, Bajko će ga osvesti gdje god treba
Ako ima još netko neki prijedlog samo vičite, ja se pravo veselim tome svemu