0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Nemam. Sto ne probas sistem iz 164ke da napakujes? Pre bih stavio kiler za menjacko ulje :)
Jbga, onda kupi Mocalovu pumpu vuci i vracaj iz kartera i to je to.. Ako se dobro secam, kostaju oko 120-130 eur.
Kako god.. Ja sam ipak u fazonu, ako bih radio na tome - odradio bih ga muski. Eksternom pumpom proteras ulja koliko hoces i rashladis ga u momentu dok ova mehanicka varijanta kaplje po nesto.http://www.racerpartswholesale.com/product/1546/Mocal_Differential_Cooler_Pump
a sta se nebi recimo moglo na praviti ovako:na karter se naprave dva holendera,jedan ulazni koji bi bio dovod za elektricnu pumpu i drugi,da opet vraca ulje u karter,to je opcija bez da se dira u tvornicki sistem podmazivanja,bez da se ista dira,dakle pumpa vuce ulje iz kartera salje ga da se ohladi u kiler i opet se vraca u karter.mozda nebi bilo toliko efikasno kao kad se slozi preko pompe ulja iz motora,al da bi pomoglo sigurno bi.
na to je kilson i mislio ako sam u pravumene osobno zanima jedan pravi kiler ulja i sve to spojeno na adapter sa termostatom di se kaci na blok na ruu di ide filer ulja...
Kaj kompliciras stavi kak je u orginalu i gotovo
A nebi da se ide na 24 sata Le Mans-a .
odi ti mestre na kavicu ovo djubre se grije u 3pm, Grobnik 4-5 sportskih krugova i ode temp ulja u kurac, a to je jako zdravo, zar ne...
A ti to odvezi mestru da ti to slozi.Jebo te forum .Nebi da Enterprise slazes .
kaj kako je u orginalu, zna se orginal ali nema mjesta, treba mall kemijati, ono gore kaj sam ja napisao je upravo kako je u orginalu